70K'ya sistem önerisi

Bütçe
70.000

ofcucant

Centipat
Daha fazla  

Bu iki sistem arasındaki fark nedir? Neden fiyat farkı var anlamadım. Fiyatları incelediğim konulara göre okey gibi geldi, sizce alınır mı? 540Hz FHD monitör kullanıyorum ve FPS oyunları oynuyorum.

Biraz zorlarsam buna da girebilirim ama beni biraz fazla zorlayacak şu an biraz kararsızım. İleride yükseltip kendimi kasmayayım diyorum ama birilerinden fikir almak iyi olabilir diye düşündüm.

ilk iki sistem arasında ekran kartı markası ve kasalar farklı. Fiyat farkı ondan, performans farkı olmaz ucuz olanı al.
en son attığın 82k olan tam bir israf. Aynı performansı alacaksın ama şişrilmiş fiyata.
Her parçayı tek tek araştırıp toplama yapabilirim dersen o daha sağlıklı ve uygun olur. Selametle

ilk iki sistem arasında ekran kartı markası ve kasalar farklı. Fiyat farkı ondan, performans farkı olmaz ucuz olanı al.
en son attığın 82k olan tam bir israf. Aynı performansı alacaksın ama şişrilmiş fiyata.
Her parçayı tek tek araştırıp toplama yapabilirim dersen o daha sağlıklı ve uygun olur. Selametle
Teşekkür ederim, parça parça sipariş versem daha ucuza getirme şansım var mı? Genel bir baktım da en ucuz bu şekilde geliyor bu parçalar ile

tek tek topladım akakçede aynı ekipmanları (ikinci linkdeki attığın pcyi) 63bine en kötü çıkıyor. Bu 63k içindeki kasa psu'suz aldım ki harici daha kaliteli bir psu taktım. Ve ayrıca 2 fanlı sıvı soğutucu kullandım. Aldığım ssd gen4 (attığın likteki gen3).
Sonuç olarak toplama çoğu zaman uygun oluyor ve tek tek en iyi ürünü seçmeni sağlıyor. Ama her alacağın parçayı iyi araştırıp seçip almalısın. E birde montaj sorunu v.s. v.s. Eğer böyle şeylerle uğraşmayayım diyorsan hazır sipariş vermende bir sakınca yok kardeşim.
Dilersen akakçe link atarım tek tek

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı