SorryForDeadYou Kilopat Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 974 Makaleler 3 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2015 #1 Arkadaşlar 5+1 ses sistemimiz için PCIx1 ses kartı lazım. Klavye eskidiği için onu da alalım dedik. Daha üstünde XP'nin logosu var . Anakartım H61M-K. Yardımınız için teşekkürler şimdiden.
Arkadaşlar 5+1 ses sistemimiz için PCIx1 ses kartı lazım. Klavye eskidiği için onu da alalım dedik. Daha üstünde XP'nin logosu var . Anakartım H61M-K. Yardımınız için teşekkürler şimdiden.
mrtsrdr Hectopat Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2015 #2 www.vatanbilgisayar.com: Creative Sb 5.1 Pcı Ses Kartı - Vatan Bilgisayar Kullanmaktayım. Sıkıntı yaşamadım. Pci1x'le de çalışır.
www.vatanbilgisayar.com: Creative Sb 5.1 Pcı Ses Kartı - Vatan Bilgisayar Kullanmaktayım. Sıkıntı yaşamadım. Pci1x'le de çalışır.
SorryForDeadYou Kilopat Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 974 Makaleler 3 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2015 #3 Teşekkür ederim. Peki ses kalitesi nasıl? Creatıve T6160 var bende.
mrtsrdr Hectopat Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2015 #4 Gayet tatminkar. Sıkıntı yaşamadım. İnce Eq ayarları da yanında gelen Programı ile birlikte sıkıntısız yapılıyor
Gayet tatminkar. Sıkıntı yaşamadım. İnce Eq ayarları da yanında gelen Programı ile birlikte sıkıntısız yapılıyor