Merhabalar. Klasse Classic kullanıyorum fakat hiç memnun değilim, kullanmadığım tarafları bile sıvı teması olmamasına rağmen kabardı. Fareyi fiziki olarak kaydırmakta problem yaşatıyor ve sensör sorunları yaşatıyor. 70x30 bir mousepad arıyorum.
90x40 olması sıkıntı değilse bu var.Merhabalar. Klasse Classic kullanıyorum fakat hiç memnun değilim, kullanmadığım tarafları bile sıvı teması olmamasına rağmen kabardı. Fareyi fiziki olarak kaydırmakta problem yaşatıyor ve sensör sorunları yaşatıyor. 70x30 bir mousepad arıyorum.
90 oluşu değil, 40 oluşu maalesef problem.90x40 olması sıkıntı değilse bu var.
![]()
James Donkey JD900 Pro Gaming (Oyun) Mouse Pad - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Peki Klasse Pro ve Classic arasındaki fark ne ve gene aynı sorunları yaşatma potansiyeli var mı?90x40 olması sıkıntı değilse bu var.
![]()
James Donkey JD900 Pro Gaming (Oyun) Mouse Pad - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Klasse classicte sorun yaşayan gerçekten fazla ama Pro tarafında sorun yaşayan görmedim.90 oluşu değil, 40 oluşu maalesef problem.
Peki Klasse Pro ve Classic arasındaki fark ne ve gene aynı sorunları yaşatma potansiyeli var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.