70x30 mouse pad önersi

Bütçe
1000

ByHardLife

Hectopat
Daha fazla  
Kaliteli bir şeyler varsa bütçeyi birazcık esnetebilirim. Bütçem 1000 TL.
Klasse Pro Gaming Mousepad şu anlık bunu düşünüyorum.
Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam peki ayrıca bir de mouse için almayı düşünüyorum Wraith Ace Series Poron Mousepad bunun sunset yüzeylisi alınır mı? Kontrol olmasının istiyorum başka bir öneriniz var mı?

Hocam eğer masa için Klasse kullanacaksanız çok daha uyguna bir şey alın. Kalan paranın tamamını mouse için alacağınız pade yatırırsınız.

Hocam eğer masa için Klasse kullanacaksanız çok daha uyguna bir şey alın. Kalan paranın tamamını mouse için alacağınız pade yatırırsınız.

Hocam bir süre idare etsin istiyorum ayrıca arada onu ben yanıma aldığımda burada idare edebilecek bir şeyler olsun. Attığım mouse pad nasıldır sizce hocam?

Hocam bir süre idare etsin istiyorum ayrıca arada onu ben yanıma aldığımda burada idare edebilecek bir şeyler olsun. Attığım mouse pad nasıldır sizce hocam?
Şuan indirimde alabilirsiniz üzmez ayriyeten SOA hibritte kontrol bir modeldir hangisinin tipini severseniz alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…