70x30 RGB mouse pad önerisi

terabayt

Hectopat
Daha fazla  
Kaliteli olsun ama e sporcu değilim. Sonuçta uç şeyler olmasına gerek yok. Mouse Fury Z, bütçem duruma göre şekillenecek ama 250TL falan var aklımda. Şimdiden teşekkürler.

Bu tarz markalar nasıldır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kötüdür. Sırf ışıklı olsun diye zımpara gibi mouse pad kullanmak yerine boyuttan ve ışıktan biraz feragat edip yüzeyi çok daha kaliteli olan aşağıdaki padlerden birini almanızı öneririm.

Kötüdür. Sırf ışıklı olsun diye zımpara gibi mouse pad kullanmak yerine boyuttan ve ışıktan biraz feragat edip yüzeyi çok daha kaliteli olan aşağıdaki padlerden birini almanızı öneririm.

Sadece ışıktan olsa neyse belki ama boyuttan feragat etmeyi hiç düşünmüyorum eğer masama sığacak olsa daha büyük alırdım. 70x30 olması gerekiyor.

Sadece ışıktan olsa neyse belki ama boyuttan feragat etmeyi hiç düşünmüyorum eğer masama sığacak olsa daha büyük alırdım.70x30 olması gerekiyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı