71 bin TL 5070Ti R5 9600X sistem alınır mı?

Mr.Can

Hectopat
Bu fiyat üzerinden vade farksız 9 taksitle alabiliyorum, soğutucu ve montajı ekstra halledeceğim, modeller ve markalar nasıldır sizce? Bir süredir araştırıyorum. Daha önce Palit 3070 ve 2070 kullandım gayet memnundum. O yüzden öncelikli tercihim oldu, fiyatı da diğerlerinden uygun gördüğüm kadarıyla.

PSU ve kasa olmamış. 5070 Tİ in hangi modeli daha ucuzsa onu tercih edin.

Tam uyum istiyorsanız 9700x daha mantıklı bir işlemci ve bence 9070 xt olan bir sistem yapmanız daha ucuz ve daha uyumlu olucaktır.

PSU ve kasa olmamış. 5070 Tİ in hangi modeli daha ucuzsa onu tercih edin.
hepsiburada üzerinden alabileceğim bir alternatif önerebilirseniz çok sevinirim ayrı ayrı da olabilir, zaten sistemlerimi 3 4 yıl kullanıp değiştiriyorum bu sürede sorun çıkarmasa yeterli olur

Tam uyum istiyorsanız 9700x daha mantıklı bir işlemci ve bence 9070 xt olan bir sistem yapmanız daha ucuz ve daha uyumlu olucaktır.
hayatım boyunca nvidia kullandım tercihim o yönde, tam uyumluluktan kastınız nedir iki işlemci arasında nasıl bir fark var, biraz araştırdım fakat aradaki 4 5 bin liraya değecek bir fark bulamadım.

Genel isler de oyunda ve ekran karti ilr uyumda degerler farkli islemci ne kadar kart ile uyumlu olursa o kadar yuksek fps ve ekran kartindan yararlanirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…