710 2 GB sistem kendini resetliyor

alpharmuzik

Femtopat
Daha fazla  
İyi günler, DX11 destekli GeForce 710 2 GB ekran kartı aldım, kasama taktım bilgisayarı başlattım başladıktan 10 15 saniye sonra kendini resetliyor. Sürekli bir türlü çözümünü bulamadım, Power'dan kaynaklı denildi, 400W gücü var çoğu kişiye sorduğumda ise bu ekran kartını çok rahatlıkla açar bilgisayar dedi ama böyle bir sorunum var çözemiyorum.

Ekran kartı arızalı olabilir keşke o kartı almasaydınız.
dostum H61H2-M2 anakart var bende yazmayı unutmuşum çoğu yerde araştırdım baktım ankartımda destekliyor power gücüde aynı şekilde destekliyor ama bilgisayar açlıyor gibi olup direk 15 20 saniye sonra resliyor kendini bunu devamlı yapıyor amerikan megadres ekranı geliyor oradan biosa gireyim bakayım diyorum ama bu kezde o ekranda klavye sanki çalışmıyormuş gibi F1 F2 tuşlarına dahi basamıyorum okumuyor fakat klavyimin çalıştığına %100 eminim böyle bir sorunum var yani çözemedim bir türlü

BIOS reset deneme şansınız var mı? Bir yakınım için aldığımız GT 730 kartta da bu sorun olmuştu. BIOS reset ile sorun düzeldi. İşe yarayacağını düşünüyorum.

Peki BIOS nasıl resetlenir? Ustam açıklar mısın? Bir denemediğim o yol kaldı onu da deneyeyim bari.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki BIOS nasıl resetlenir? Ustam açıklar mısın? Bir denemediğim o yol kaldı onu da deneyeyim bari.
BIOS'ı resetlemek için anakartın pilini çıkartıp takmanız yeterlidir. Eğer bu da olmaz ise farklı bir sorun vardır.

BIOS'ı resetlemek için anakartın pilini çıkartıp takmanız yeterlidir. Eğer bu da olmaz ise farklı bir sorun vardır.

Birazdan deneyip tekrar dönüş yapacağım fakat bir şey soracağım. Şimdi resetlediğim zaman sistemi başlatınca herhangi bir sorun olmaz değil mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı