710 liralık sistem ile BF4

vKetrenka

Hectopat
Merhabalar acaba bf 4 dü açarmı. Benim için önemli olan tek nokta o. en düşük ayarlarda açsada olur. Öğrenci adamız istanbul'da. Evden gelenlerle ödemeyi düşünüyorum (12 x 60 tl). Kasa ve monitör var.

Sistem capsleri

1q1b.png

drcl.png

Ekran kartı ile ilgili de bir video

Battlefield 3 AMD Radeon HD 7730 Ultra Settings 720p - YouTube

Bir çok video var youtube da hepsi yalan olabilir mi ? Benim için sadece akıcı açabilmesi. Oyun kalitesi önemli değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
7730 ile bf3 belki ama bf4 olmaz. Ayrıca o videolar gerçek olsa insanlar ekran kartlarına o kadar para veriyor ki?

Ben hala ikna olmadım. Bu sistemin BF 4'ü en düşük ayarlarda açabileceğini düşünüyorum. sonuçta adamlar yazmış 2. capsde her şey ortada. 710 lira ya takılmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben hala ikna olmadım. Bu sistemin bf4 ü en düşük ayarlarda açabileceğini düşünüyorum. sonuçta adamlar yazmış 2. capsde her şey ortada. 710 lira ya takılmayın.

Her yazılana inanmayın demekle birlikte, siz bilirsiniz den başka bir şey söylemek düşmüyor bize...

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı