710 liralık sistem ile BF4

Sadece verdiğin video hakkında yorum yapacağım. O video sahte. 7730 Ultra ayarda bf3 açamaz.

Bir çok video var youtube da hepsi yalan olabilir mi ? Benim için sadece akıcı açabilmesi. Oyun kalitesi önemli değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
7730 ile bf3 belki ama bf4 olmaz. Ayrıca o videolar gerçek olsa insanlar ekran kartlarına o kadar para veriyor ki?

İyi diyosun tamamda 2. caps de AMD 3870 yazıyor resmi sitesinden alınmış caps o. HD 7730 daha üst bir kart değil mi?

Bu bütçe toplanacak sistemin size hiç bir getirisi olmaz. Konsollara yönelin, en azından bu bütçe ile kuracağınız sistemden daha çok performans alırsınız ve görüntü kalitesi.

Ben hala ikna olmadım. Bu sistemin BF 4'ü en düşük ayarlarda açabileceğini düşünüyorum. sonuçta adamlar yazmış 2. capsde her şey ortada. 710 lira ya takılmayın.

Ben hala ikna olmadım. Bu sistemin bf4 ü en düşük ayarlarda açabileceğini düşünüyorum. sonuçta adamlar yazmış 2. capsde her şey ortada. 710 lira ya takılmayın.

Bf4 hayaliyle 710 TL'ini boşuna harcama sen biriktirmeye bak

Acele etmeyip bütceni 1000 TL yaparsan daha güzel bir ekran kartı alınabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…