710 TL klavye önerisi

İncehesap da bulunan Cherry MX Speed versiyonu öğle değil mi ? Ayrıca ASUS TUF K3 mü daha iyidir yoksa Corsair K60 mı ?
Viola switchlerin teknik detaylarını bilmiyorum ancak bir kaç yerde daha viola switch modelinde yay sesini görmüştüm. Cherry MX Speed versiyonunda ise o sorunu görmedim ancak rahatlıkla söyleyebilirim ki Speed olanı tercih etmelisin. Viola olanı yay seslerinden dolayı önermiyorum.

Peki Aorus K1 mi daha mantıklı olur yoksa K60 mı ?
K1 de iyi bir klavyedir Red Switch kullanır. Ben alıp iade etmiştim o klavyede alınabilir ancak K60 daha iyi olduğunu düşünüyorum.

Cherry MX Red Switch ile Cherry MX Speed switch kıyaslamasını aşağıya bırakıyorum.

Cherry MX Red

Davranış: Doğrusal
Hissiyat: Hafif, Yumuşak, Rahat.
Hareket Kuvveti: 45g
Harekete Geçirme Noktası: 2mm
Toplam Yolculuk Mesafesi: 4mm
Ses Seviyesi: Az.

Cherry MX Speed

Davranış: Doğrusal.
Harekete Geçirme Noktası: 1.2 mm
Toplam Yolculuk Mesafesi: 3.4 mm

Özellikler: Speed mekanik anahtarlar Corsair ve Cherry işbirliği ile sadece Corsair'in belli başlı modellerinde kullanılıyor. Ses ve hissiyat olarak Cherry MX Red'e oldukça benzeyen Cherry MX Speed'in en önemli farkı ise daha hızlı olması. Aktif olma noktası Cherry MX Red’de 2 milimetre iken Cherry Speed’de sadece 1.2 milimetre, MX Red anahtarlar toplam 4 mm yol katederken MX Speed anahtarlar 3.4 mm yol katediyorlar. Cherry, MX Speed’in standart Cherry MX anahtarlara kıyasla %40 daha hızlı olduğunu belirtiyor.

K1 de iyi bir klavyedir Red Switch kullanır. Ben alıp iade etmiştim o klavyede alınabilir ancak K60 daha iyi olduğunu düşünüyorum.

Cherry MX Red Switch ile Cherry MX Speed switch kıyaslamasını aşağıya bırakıyorum.

Cherry MX Red

Davranış: Doğrusal
Harekete Geçirme Noktası: 2mm
Toplam Yolculuk Mesafesi: 4mm

Cherry MX Speed

Davranış: Doğrusal.
Harekete Geçirme Noktası: 1.2 mm
Toplam Yolculuk Mesafesi: 3.4 mm

Özellikler: Speed mekanik anahtarlar Corsair ve Cherry işbirliği ile sadece Corsair'in belli başlı modellerinde kullanılıyor. Ses ve hissiyat olarak Cherry MX Red'e oldukça benzeyen Cherry MX Speed'in en önemli farkı ise daha hızlı olması. Aktif olma noktası Cherry MX Red’de 2 milimetre iken Cherry Speed’de sadece 1.2 milimetre, MX Red anahtarlar toplam 4 mm yol katederken MX Speed anahtarlar 3.4 mm yol katediyorlar. Cherry, MX Speed’in standart Cherry MX anahtarlara kıyasla %40 daha hızlı olduğunu belirtiyor.
Çok teşekkür ederim K60 almayı düşünüyorum .

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı