İlk olarak 710M giriş seviyesi bir ekran kartı olduğunu unutmayın. Bu kart günlük kullanım amaçlı çıkarılmış.
Hangi oyunlarda ve hangi ayarlarda oynadığını da belirtin.
Dizüstü bilgisayarın kasa bakımı ve termal macun yenilemesini en son ne zaman yaptırdınız?
Windows update güncellemelerini eksiksiz alın.
Yükseltme ile geçtiyseniz ekran kartı sürücüsünü DDU ile kaldırıp tekrar kurun.
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
Her oyun Nvidia için profil barındırmıyor. Oynadığınız oyunun harici ekran kartı ile çalıştığından emin olun.
Intel ve nVidia ekran kartı olan sistemlerde oyunları nasıl harici ekran kartı ile çalıÅtırabileceÄinizi bu videomuzda gösteriyoruz. nVidia Optimus, b
Özellikle oyunların kısayolu ya da launcher ekleyip oyunu halen işlemciye gömülü ekran kartında çalıştıran çok oluyor.
Bağlantıdaki önerileri de uygulayarak birazda olsun sistem istikrarını artırabilirsin.
Windows 10 performansını artırmak ve sistemin üzerindeki yükünü azaltmak için yapabileceklerinizi bu rehberimizde bulabilirsiniz. Windows 10 iÅletim