713 şarkıdan 652 tanesi görünüyor

Yer
North Memphis
Dostlar, ne yapsam ne etsem çaresini bulamadım bilen yazsın. Nomedia dosyası çözümünü de denedim olmadı. Telefon görmüyor 50 civarı müziği. Dosyalardan açınca açılıyor. Ama müzik çalarda gözükmüyor. Dosyalarda şunu göster bunu göster dedim gizli dosyaları göster falan dedim yine olmuyor. Müzik çalarda da ayarları ile oynadım biraz bulamadım çözümünü. Acaba telefonun bir sınırı mı var indirilen ses dosyası konusunda?

Müzik çalar belki gösterdiği müzikleri müzik dosyasına gömülü Tag'lerden alıyordur. Tag'ler boş ise göstermiyordur. Müzik dosyası MP3 ise misal, ID3 tag'lerinden alıyordur gösterilecek bilgileri. ID3 Tag'ler boş ise hiçbir şey göstermiyordur. Tahmin yürüttüm, belki tutar :)

Eğer süresi çok uzun veya kısa ise ondan dolayı da müzik çalarda gözükmüyor olabilir. Başka bir uygulama ile de deneyin belki o şekilde olur.

İşe yaramadı hocam başka programda da eksik gözüküyor. Hala 652 tane. DÜZELTİYORUM! İşe yaradı teşekkürler kardeşim... Çözüm tiki gözükmüyor kusura bakma. Yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkürler.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı