Bütçe olarak ancak bu kadar çıkabiliyorum. 72K.Uyumlu fakat kötü toplanılmış. Bütçe nedir?
72 k bütçeyi biraz daha artırıp RTX 5080 sistem toplanabilir.72K civarında bilgisayar topladım. Fiyatlar bunlar. İlk defa bilgisayar topluyorum. Bileşenler birbiriyle uyumlu mu? Anakarttan şüpheliyim. Sizin yönlendirmenize göre iptal edip, yenisini satın alabilirm.
Eki Görüntüle 2485226
Arkadaşlar bir PSU konusunda da sıkıntı yaşar mıyım ?
Diğer bileşenler kötü olacak bu sefer ve bütçeye monitör dahil galiba.72 k bütçeyi biraz daha artırıp RTX 5080 sistem toplanabilir.
72K civarında bilgisayar topladım. Fiyatlar bunlar. İlk defa bilgisayar topluyorum. Bileşenler birbiriyle uyumlu mu? Anakarttan şüpheliyim. Sizin yönlendirmenize göre iptal edip, yenisini satın alabilirm.
Eki Görüntüle 2485226
Arkadaşlar bir PSU konusunda da sıkıntı yaşar mıyım?
72 k bütçeyi biraz daha artırıp RTX 5080 sistem toplanabilir.
CPU: 9700X.
GPU: 5070 Ti.
Anakart: MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi
RAM: Patriot Viper Venom 2x16 32 GB 6000MHz CL30.
SSD: Kioxia Exceria G2 1TB.
İşlemci soğutucu: Thermalright Peerless Assassin 120 SE.
Kasa+PSU: Raijintek ponos Ultra MS4 850W Gold.
75.5k
Güzel RTX 5080 sistem için en az 90k lazım.
Bir daha toplama sen. Monitör yok, bütçe fazla aşılmış, SSD kötü.
Monitörü görmedim Trabzonlu... SSD kötü değil bu arada en kötü Kingston geçer beğenmediyse arkadaşta onu 73kya toplamış yani pek aşma yok.
evet, monitör dahil. Benim satın aldığım anakartı değiştirmeli miyim ?
Gigabyte B650 Eagle AX AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte B650 Eagle AX AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte B650 Eagle AX AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 6.949,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Sistem 68K.
Monitörle 75K yapıyor.
Diğer bileşenler kötü olacak bu sefer ve bütçeye monitör dahil galiba.