B burakguldal Megapat Katılım 4 Ocak 2017 Mesajlar 616 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Bursa 2 Mayıs 2019 #1 72 Hz monitörüm mevcut. Bu aralar Witcher 3 oynuyorum monitörü 72 Hz yaptığım zaman oyun 60 FPS'lere düşünce kasıyor. Fakat monitörü 60 Hz ile kullandığım zaman 60 Hz gayet akıcı bir şekilde oynuyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. @GCN @Oreki Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mayıs 2019
72 Hz monitörüm mevcut. Bu aralar Witcher 3 oynuyorum monitörü 72 Hz yaptığım zaman oyun 60 FPS'lere düşünce kasıyor. Fakat monitörü 60 Hz ile kullandığım zaman 60 Hz gayet akıcı bir şekilde oynuyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. @GCN @Oreki
Asım Demir Technopat Süper Moderatör Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Bin Çözüm, Bir Efsane Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 26 Ağustos 2013 Mesajlar 25.584 Makaleler 105 Çözümler 1.166 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri - Intel Core Ultra 9 285K İşlemci - ASUS ROG STRIX Z890-F Gaming WiFi Anakart - Gainward RTX 5080 Phoenix Ekran Kartı - G.SKILL 32 GB TRIDENT Z5 DDR5 7800MHz CL36 RGB RAM - Lian Li O11D EVO RGB Kasa - Arctic Liquid Freezer III Pro 420mm AIO - Samsung 980 Pro 500GB SSD - Samsung 980 Pro 1TB SSD - KIOXIA Exceria Pro 1 TB SSD - WD Black SN810 500GB SSD - MSI G274QPF-QD 170 Hz 2K - Acer Nitro VG271P 27" 144 Hz - Samsung Odyssey G3 27" 165 Hz Cinsiyet Erkek Meslek Technopat Haber Editörü 2 Mayıs 2019 #2 Saniyedeki kare sayısı frekansı tutmadığı için kasma hissi yaşanır. Ya 60 Hz kullanın ya da 1-2 ayar düşürüp 72 FPS seviyesine çıkmasını sağlayın.
Saniyedeki kare sayısı frekansı tutmadığı için kasma hissi yaşanır. Ya 60 Hz kullanın ya da 1-2 ayar düşürüp 72 FPS seviyesine çıkmasını sağlayın.
B burakguldal Megapat Katılım 4 Ocak 2017 Mesajlar 616 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Bursa 5 Mayıs 2019 #3 Asım Demir dedi: Saniyedeki kare sayısı frekansı tutmadığı için kasma hissi yaşanır. Ya 60 Hz kullanın ya da 1-2 ayar düşürüp 72 FPS seviyesine çıkmasını sağlayın. Genişletmek için tıkla... Peki FreeSync bu kasma hissini durdurur mu? Gerçi açtığımda daha çok kasıyor gibi oluyor ama.
Asım Demir dedi: Saniyedeki kare sayısı frekansı tutmadığı için kasma hissi yaşanır. Ya 60 Hz kullanın ya da 1-2 ayar düşürüp 72 FPS seviyesine çıkmasını sağlayın. Genişletmek için tıkla... Peki FreeSync bu kasma hissini durdurur mu? Gerçi açtığımda daha çok kasıyor gibi oluyor ama.
BlackGRY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 2.123 Çözümler 15 Yer Kahramanmaraş 5 Mayıs 2019 #4 burakguldal dedi: Peki FreeSync bu kasma hissini durdurur mu? Gerçi açtığımda daha çok kasıyor gibi oluyor ama. [emoji2] Genişletmek için tıkla... FreeSync'in olayla bir alakası bile yok ki FreeSync AMD tarafından yapılan görüntüdeki kırılmaları önlemek için yapılmıştır. [emoji848]
burakguldal dedi: Peki FreeSync bu kasma hissini durdurur mu? Gerçi açtığımda daha çok kasıyor gibi oluyor ama. [emoji2] Genişletmek için tıkla... FreeSync'in olayla bir alakası bile yok ki FreeSync AMD tarafından yapılan görüntüdeki kırılmaları önlemek için yapılmıştır. [emoji848]
B burakguldal Megapat Katılım 4 Ocak 2017 Mesajlar 616 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Bursa 6 Mayıs 2019 #5 BlackGRY dedi: FreeSync'in olayla bir alakası bile yok ki FreeSync AMD tarafından yapılan görüntüdeki kırılmaları önlemek için yapılmıştır. [emoji848] Genişletmek için tıkla... Fakat bunu ekran kartı ve monitörün frekanslarını birbirlerine uyum sağlayarak yapmıyor mu?
BlackGRY dedi: FreeSync'in olayla bir alakası bile yok ki FreeSync AMD tarafından yapılan görüntüdeki kırılmaları önlemek için yapılmıştır. [emoji848] Genişletmek için tıkla... Fakat bunu ekran kartı ve monitörün frekanslarını birbirlerine uyum sağlayarak yapmıyor mu?