Culoksi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2017 Mesajlar 4.582 Makaleler 7 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #2 Sıralama/Puan hesaplama sitelerinden 72 OBP ve yüksek netler giriniz. Yılların ortalamasına göre 15 bin için kaç bin ham gerekiyor bulursunuz.
Sıralama/Puan hesaplama sitelerinden 72 OBP ve yüksek netler giriniz. Yılların ortalamasına göre 15 bin için kaç bin ham gerekiyor bulursunuz.
3 319565 Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 663 17 Haziran 2023 #3 Culoksi dedi: Sıralama/Puan hesaplama sitelerinden 72 OBP ve yüksek netler giriniz. Yılların ortalamasına göre 15 bin için kaç bin ham gerekiyor bulursunuz. Genişletmek için tıkla... Şu siteden bakıyorum 8k çıkıyor. Fakat ne kadar doğru bilmiyorum. OBP Kaç Bin Geri Atar 2025 Kırık OBP ve okul puanı kaç bin geri atar hesaplama motoru Okul puanı yarıya düşerse kaç bin geri atar? OBP kırılması ne kadar etkiler ? vepuan.com
Culoksi dedi: Sıralama/Puan hesaplama sitelerinden 72 OBP ve yüksek netler giriniz. Yılların ortalamasına göre 15 bin için kaç bin ham gerekiyor bulursunuz. Genişletmek için tıkla... Şu siteden bakıyorum 8k çıkıyor. Fakat ne kadar doğru bilmiyorum. OBP Kaç Bin Geri Atar 2025 Kırık OBP ve okul puanı kaç bin geri atar hesaplama motoru Okul puanı yarıya düşerse kaç bin geri atar? OBP kırılması ne kadar etkiler ? vepuan.com