L LYAEX Hectopat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 194 28 Haziran 2022 #1 SSD'ler pahali olunca boyle bir şey dusundum olabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Haziran 2022
yavinas Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ekim 2013 Mesajlar 1.324 Çözümler 1 Yer İzmir 28 Haziran 2022 #3 Oynanır da. Normalde oyunu yükleme uzun sürüyor. Bu şekilde daha da uzun sürer gibi geliyor.
edreac Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 452 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2022 #4 Hocam bende onu yapmayı düşünüyordum da anakarta falan zarar verebilirmiş sürekli USB de kalacağı için. Eğer yanlış biliyorsam düzeltin.
Hocam bende onu yapmayı düşünüyordum da anakarta falan zarar verebilirmiş sürekli USB de kalacağı için. Eğer yanlış biliyorsam düzeltin.
L LYAEX Hectopat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 194 28 Haziran 2022 #5 yavinas dedi: Oynanır da. Normalde oyunu yükleme uzun sürüyor. Bu şekilde daha da uzun sürer gibi geliyor. Genişletmek için tıkla... 7200 RPM duyduguma gore USB 3.0 ile tam verim icin yeter mis dogru mu eger oyleyse bir sıkıntı olmaz. edreac dedi: Hocam bende onu yapmayı düşünüyordum da anakarta falan zarar verebilirmiş sürekli USB de kalacağı için. Eğer yanlış biliyorsam düzeltin. Genişletmek için tıkla... Peki SSD alirsam sorun olur mu?
yavinas dedi: Oynanır da. Normalde oyunu yükleme uzun sürüyor. Bu şekilde daha da uzun sürer gibi geliyor. Genişletmek için tıkla... 7200 RPM duyduguma gore USB 3.0 ile tam verim icin yeter mis dogru mu eger oyleyse bir sıkıntı olmaz. edreac dedi: Hocam bende onu yapmayı düşünüyordum da anakarta falan zarar verebilirmiş sürekli USB de kalacağı için. Eğer yanlış biliyorsam düzeltin. Genişletmek için tıkla... Peki SSD alirsam sorun olur mu?
edreac Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 452 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2022 #6 LYAEX dedi: Peki SSD alirsam sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Hocam bu konuda fazla bilgim yok bir forumda görmüştüm ne kadar doğru tartışılır.
LYAEX dedi: Peki SSD alirsam sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Hocam bu konuda fazla bilgim yok bir forumda görmüştüm ne kadar doğru tartışılır.
Nor0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 2.828 Çözümler 5 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2022 #7 edreac dedi: Hocam bende onu yapmayı düşünüyordum da anakarta falan zarar verebilirmiş sürekli USB de kalacağı için. Eğer yanlış biliyorsam düzeltin. Genişletmek için tıkla... Yalan bu arada.
edreac dedi: Hocam bende onu yapmayı düşünüyordum da anakarta falan zarar verebilirmiş sürekli USB de kalacağı için. Eğer yanlış biliyorsam düzeltin. Genişletmek için tıkla... Yalan bu arada.