7200 TL sistem toplama

Bütçe
7200
AMD R5 3600-MSI RX 5700 MECH GP OC-B450M-A PRO MAX-OCZ 480GB- KINGSTON 16GB RAM - Vatan Bilgisayar bu sistemi aldım fakat sıcaklık değerlerinden hiç memnun değilim. İade edebilirsem yeni sistem için de bütçe en fazla 7200 civarı monitör dahil değil. Şöyle bir sistem topladım sizce nasıl olmuş?

XPG 8GB Gammix D30 Kırmızı 3200MHz CL16 DDR4 Single Kit Ram | ITOPYA (2 tane)
Toplam 7181 TL oluyor.

AMD R5 3600-MSI RX 5700 MECH GP OC-B450M-A PRO MAX-OCZ 480GB- KINGSTON 16GB RAM - Vatan Bilgisayar bu sistemi aldım fakat sıcaklık değerlerinden hiç memnun değilim. İade edebilirsem yeni sistem için de bütçe en fazla 7200 civarı monitör dahil değil. Şöyle bir sistem topladım sizce nasıl olmuş?

Toplam 7181 TL oluyor.

Sistem güzel lakin pahalı olmuş.
Spec Delta 650W 830TL (N11)
Windforce modelleri ısınma sorunlu. Onun yerine RX5600 XT Evo tercih edin 70 dereceyi geçmeyecektir.
Kingston A400 yerine 450TL'ye HyperX SSD tercih edin.

Sistem güzel lakin pahalı olmuş.
Spec Delta 650W 830TL (N11)
Windforce modelleri ısınma sorunlu. Onun yerine RX5600 XT Evo tercih edin 70 dereceyi geçmeyecektir.
Kingston A400 yerine 450TL'ye HyperX SSD tercih edin.
Şuan ki sistemimdeki ısı değerlerini görünce AMD kart almaya korkuyorum artık. Isınma sorunu olmayan RTX 2060 lı sistem ne kadar olur?

Şu anki sistemimdeki sıcaklık değerlerini görünce AMD kart almaya korkuyorum artık. Isınma sorunu olmayan RTX 2060'lı sistem ne kadar olur?

Videoyu izle. Evo, TUF serisinin yenilenmis hali. Kart oyun testinde 56 dereceyi geçmedi bile. Tek kelimeyle mükemmel.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.

Toplam 7181 TL oluyor.
Ekran kartında yine ısınma sorunu göreceksin. Iyi bir soğutma istiyorsan asus rog strix modelini tercih edebilirsin. Veya itopyada ryzen 5 3500x rx 5700xt tuf serisi yenilenmiş seri var ona da bakabilirsin

Ekran kartında yine ısınma sorunu göreceksin. Iyi bir soğutma istiyorsan asus rog strix modelini tercih edebilirsin. Veya itopyada ryzen 5 3500x rx 5700xt tuf serisi yenilenmiş seri var ona da bakabilirsin
İade edemedim malasef. Fakat şuan ısınma sorunu yok ekran kartını tak çıkar yaptım. Fan ayarı yaptıktan sonra 75 dereceleri geçmedi. Öneriniz için teşekkür ederim.

İade edemedim malasef. Fakat şuan ısınma sorunu yok ekran kartını tak çıkar yaptım. Fan ayarı yaptıktan sonra 75 dereceleri geçmedi. Öneriniz için teşekkür ederim.
Vallaha ben de asus dual rtx 2060s kullaniyorum bende de ısinma sorunu oldu(incehesaptan aldim) 84 85 dereceyi goruyordu oyunda değişim talebi gönderdim ama olmazsa senin gibi tak çıkar ve fan profil yapmam gerekecek bu arada rica ederim

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı