Sistem güzel lakin pahalı olmuş.
Spec Delta 650W 830TL (N11)
Windforce modelleri ısınma sorunlu. Onun yerine RX5600 XT Evo tercih edin 70 dereceyi geçmeyecektir.
Kingston A400 yerine 450TL'ye HyperX SSD tercih edin.
Sistem güzel lakin pahalı olmuş.
Spec Delta 650W 830TL (N11)
Windforce modelleri ısınma sorunlu. Onun yerine RX5600 XT Evo tercih edin 70 dereceyi geçmeyecektir.
Kingston A400 yerine 450TL'ye HyperX SSD tercih edin.
Ekran kartında yine ısınma sorunu göreceksin. Iyi bir soğutma istiyorsan asus rog strix modelini tercih edebilirsin. Veya itopyada ryzen 5 3500x rx 5700xt tuf serisi yenilenmiş seri var ona da bakabilirsin
Ekran kartında yine ısınma sorunu göreceksin. Iyi bir soğutma istiyorsan asus rog strix modelini tercih edebilirsin. Veya itopyada ryzen 5 3500x rx 5700xt tuf serisi yenilenmiş seri var ona da bakabilirsin
İade edemedim malasef. Fakat şuan ısınma sorunu yok ekran kartını tak çıkar yaptım. Fan ayarı yaptıktan sonra 75 dereceleri geçmedi. Öneriniz için teşekkür ederim.
İade edemedim malasef. Fakat şuan ısınma sorunu yok ekran kartını tak çıkar yaptım. Fan ayarı yaptıktan sonra 75 dereceleri geçmedi. Öneriniz için teşekkür ederim.
Vallaha ben de asus dual rtx 2060s kullaniyorum bende de ısinma sorunu oldu(incehesaptan aldim) 84 85 dereceyi goruyordu oyunda değişim talebi gönderdim ama olmazsa senin gibi tak çıkar ve fan profil yapmam gerekecek bu arada rica ederim