7200 TL'ye çift monitör önerisi

Bütçe
7200

Rhanta

Kilopat
Daha fazla  
Dostlar selam, hem yazılım hem oyun için istiyorum yazılım kısmında web site - logo - UI - ux dizayn yapacağım için görüntünün iyi olması renkleri daha net ve canlı göstermesi benim için yeterli. Oyun kısmında ise sistem 1080p olduğu için ve Co-op oyunlar oynayacağım için belki arada sırada CS girerim 144 Hz yeterli. Ben bir adet uygun fiyatlı buldum hem sizden çift monitör önerisi hem de bu aşağıdaki monitör alınır mı? Onu cevaplamanızı rica ediyorum şimdiden teşekkürler.

Monitor: ViewSonic XG2405 24" 144 Hz 1 ms Full HD FreeSync IPS.

XG2405'i sıfır almanızı fazla önermem, daha iyileri var.

İkinci attığınız Viewsonic ne kadar iyi hocam yazılım ve design için?

Onun yerine sağlam bir 144 Hz ve 23.8 veya 24 inc ikinci monitör önerisi yapar mısınız?
G24F-2'den kalan para ile bütçe bu modele yetiyor sadece, bütçe arttırmak veya ikinci ele yönelmekten başka seçenek yok.

G24F-2'den kalan para ile bütçe bu modele yetiyor sadece, bütçe arttırmak veya ikinci ele yönelmekten başka seçenek yok.
Ben 180 Hz kullanmak istemiyorum hocam daha f/p iyi panelli kronik sorunu olmayan bir 144 Hz arıyorum ikinci monitörü kötü almak istemiyorum.

Ben 180 Hz kullanmak istemiyorum hocam daha F/P iyi panelli kronik sorunu olmayan bir 144 Hz arıyorum ikinci monitörü kötü almak istemiyorum.
144Hz'ler de bu model ile aynı fiyat bandında zaten hemen hemen. İkinci el alin bari ikinci monitörü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…