720p GTA 5 oynatacak sistem toplama

barisruzgari

Hectopat
Daha fazla  
Uygun bir fiyattan 720p ile GTA 5 oynayabileceğim bir kasa toplayacağım yardım eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Apu sistem topla
Amd 7850k apu
8gb 2400 mhz ram
A88xma anakart
120gb ssd 1tb hdd
Xigmatek asgard pure 500w alabilirsin.

AMD A10 7850K
2X4 8 GB 2133 MHZ RAM (Bulabildiğin en düşük gecikme [CL] süreli olanı al.)
A88X chipsetli en ucuz anakart.
1 TB Seagete Baraccuda 7200 RPM 64 MB Harddisk.
Cooler Master CMP-350 500 Watt.

Arkadaşlar önerdiğiniz AMD tabanlı PC için ekstradan işlemci soğutucu almam gerekir mi? Overclock yapmayı düşünmüyorum.

Son düzenleme:
G3258 sistem APU'dan iyi bence. İlerde ikinci el bir İ5 işlemci alırsın G3258 iki çekirdekli olduğu için sorun çıkarırsa. En azından Crossfire dışında işine yaramayacak bir GPU için para vermemiş olursun APU alarak.
G3258'e istediğin kartı takarsın. APU sisteme de takarsın ama içindeki GPU ile Crossfire çalışması için sınırlı tercihin olacak. Başka kartları da takabilirsin elbette, fakat APU'nun büyüsü bozuluyor ve içindeki GPU atıl durumda kalıyor, yani dahili GPU için verdiğin para çöp oluyor. APU sistemlerin RAM ihtiyacını da unutmamak gerek, çünkü işlemci içinde GPU var, fakat RAM için sistem kaynaklarını kullanıyor. Bütçe dostu sistem kurarken ''Fazladan 4 GB daha RAM eklerim ne olacak ki?'' denmez bence.
Şu da var A10 7850K 'yı da satabilirsin, ama 500 Lira verdiğin işlemci kaça gider ikinci elde bilmiyorum. G3258 100 Lira altına satılsa bile yine avantajlı ikinci elde .

Kısaca APU günü kurtarır, G3258 ileriye dönük tercihler sunabilir sana bence.

Masaüstü Sistem Tavsiyeleri – Mayıs 2015 - Technopat

Öncelikle ilgi gösterdiğiniz için teşekkür ederim. Benim alacağım pc bana orta ayarlarda gta v ve cs:go bunun yanında 4-5 saat yüke dayanıklı olsun bana yeter.overclock yapmayacağım.orta ayarlarda oynarken hemen ısınmayan uygun bir sistem önerirseniz değerlendirmek isterim.

APU'lar eskimeye basladi ve GTA V için APU bence yetersiz olur. Onun yerine G3258 , GTX 750 Ti , 8 GB RAM işini görecektir. PSU'yu 500 watt alabilirsin
, yok ben O.C yapacağım dersen (ki verdiğim işlemci O.C olmadan fazla bir işe yaramıyor) 600 watt al. 40-50 FPS verir herhalde x)

R7 250? O kartla nasil oynayacak canim arkadasim R7 250 GTX 550 Ti'e es bir karttir , yani tam 3 senelik kart.
Kardeşim ben R7 240 , G3420 ve 8GB ram ile 1080P ayarlar normal sadece doku kalitesi Very High +35FPS alıyorum. Oynar merak etme sen. Ayrıca R7 250 güncel bir kart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…