Çözüldü 720p laptopta 1080p monitör ile 1080p görüntü alınabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Jteve Sobs

Centipat
Yeni PC topluyorum yaklaşık 1 ayı bulabilir fakat monitörü aldım, birkaç güne elime ulaşır. Taktığım monitörün değerlerini alabilir miyim yoksa laptoptaki görüntüde mi kalırım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Uzat modu ya da tek ekran modunda kullandığınız sürece monitör çözünürlüğünü kullanabilirsiniz.
Laptop çözünürlüğünün üstüne çıkılamaz diye bir şey yok.
Uzat modu ya da tek ekran modunda kullandığınız sürece monitör çözünürlüğünü kullanabilirsiniz.
Laptop çözünürlüğünün üstüne çıkılamaz diye bir şey yok.

Çözüm
Laptopta bulunan grafik kartının (ya da kartlarının) çıkış çözünürlüğüne bağlı. İlgili donanımların en fazla ne kadar çözünürlük sunabildiklerine bakarsan sorun yaşamazsın. HDMI çıkışı varsa zaten 1080p görüntü aktarabilirsin, hatta 2k veya 4k çıkış alma ihtimalin de (eğer donanımın destekliyorsa) var diye biliyorum. Tabi ki de HDMI sürümüne ve kablona bağlı olarak geçerli bu durum . Display Port veya Mini Display Port varsa 4k çözünürlükteki bir monitöre de bağlayabilirsin.

Laptopta bulunan grafik kartının (ya da kartlarının) çıkış çözünürlüğüne bağlı. İlgili donanımların en fazla ne kadar çözünürlük sunabildiklerine bakarsan sorun yaşamazsın. HDMI çıkışı varsa zaten 1080p görüntü aktarabilirsin, hatta 2k veya 4k çıkış alma ihtimalin de (eğer donanımın destekliyorsa) var diye biliyorum. Tabi ki de HDMI sürümüne ve kablona bağlı olarak geçerli bu durum . Display Port veya Mini Display Port varsa 4k çözünürlükteki bir monitöre de bağlayabilirsin.
hdmı çıkışı ile kullanıyorum fakat bulamadım 1080p yapamıyorum görüntü ayarlarında da en fazla laptoptaki çözünürlük yazıyor orada. Detaylı bilgiye sahipseniz nasıl yapacağımı anlatır mısınız?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı