sahin delikanlı Hectopat Katılım 8 Temmuz 2014 Mesajlar 103 Yer Adana, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2014 #1 Merhaba, benim 1366x768 çözünürlüklü monitörüm var. Herhangi bir program var mı full hd kullanmam için yoksa monitörü mü değiştireceğim? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ağustos 2014
Merhaba, benim 1366x768 çözünürlüklü monitörüm var. Herhangi bir program var mı full hd kullanmam için yoksa monitörü mü değiştireceğim?
Yusuf Yıldız Hectopat Katılım 6 Temmuz 2013 Mesajlar 735 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Ağustos 2014 #2 sahin delikanlı dedi: Merhaba, benim 1366x768 çözünürlüklü monitörüm var. Herhangi bir program var mı full hd kullanmam için yoksa monitörü mü değiştireceğim? Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey olsaydı o zaman herkes ucuz monitör alırdı bir programla özelliklerini yükseltir kullanırdı. Full hd monitör istiyorsan yenisini alman gerekir. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ağustos 2014
sahin delikanlı dedi: Merhaba, benim 1366x768 çözünürlüklü monitörüm var. Herhangi bir program var mı full hd kullanmam için yoksa monitörü mü değiştireceğim? Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey olsaydı o zaman herkes ucuz monitör alırdı bir programla özelliklerini yükseltir kullanırdı. Full hd monitör istiyorsan yenisini alman gerekir.