720p'lik cihazda 4K video izlenebilir mi?

TheNoob

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Bugün bu videoyu izledim ve tabletim rootlu. Bu videoda 720P'lik telefonda 4K video izleyebileceğim iddia ediliyor. İnanmalı ve tableti riske atmalı mı? Yoksa hiç uğraşmamalı mı?

Arkadaşlar merhaba. Bugün bu videoyu izledim ve tabletim rootlu. Bu videoda 720P'lik telefonda 4K video izleyebileceğim iddia ediliyor. İnanmalı ve tableti riske atmalı mı? Yoksa hiç uğraşmamalı mı?

Mümkün değil musluk dar su ne kadar çok gelirse gelsin az akar.

Uğraşma orada görürsün 4 k izliyebilecegini ama tabii ki de o 4K olmaz olsa olsa 720 degil 768P olur zaten 4K videoyu Türkiye'deki her internet acamaz.

Laptopum 1080P ancak YouTube'da bazı videolar için 1440P ve 2160P seçenekleri geliyor.

Kullanacağınız video oynatıcıda yazılımsal video çözücü ayarı varsa videoyu açabilirsiniz fakat 2-3 FPS ile izlersiniz diye tahmin ediyorum. Donanımsal çözücü muhtemelen desteklemeyecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…