7235HS ile CS2 maksimum 100 FPS veriyor

İşletim sistemi
Windows 11

mSarioglu

Decapat
Daha fazla  
RAM
24
SSD veya HDD modeli
512GB SSD
Ekran kartı
RTX3050
İşlemci
RYZEN 5 7235HS
Herkese iyi günler diliyorum. Yaklaşık 2 hafta önce laptop aldım çok yüksek performanslı oyunları oynamak için değil ancak arada işimi yapabileceğim arada CS atabileceğim bir laptop olsun diye.
Lenovo Loq Amd Ryzen 5 7235HS 24GB 512GB SSD RTX3050/6GB 95W 15.6" Fhd 144Hz W11P Taşınabilir Bilgisayar

Hangi ayarı yaptıysam bir türlü verim alamadım, 90-100 FPS. 50 tane video izledim, yok, arttıramıyorum FPS'yi. Bunun maksimum alabileceği FPS değerleri bu mu? Bir de bilgisayarım Windows 11, Windows 10'a geçsem performansımda bir iyileşme olur mu? Şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkür ediyorum.

Herkese iyi günler diliyorum. Yaklaşık 2 hafta önce laptop aldım çok yüksek performanslı oyunları oynamak için değil ancak arada işimi yapabileceğim arada CS atabileceğim bir laptop olsun diye.
Lenovo Loq Amd Ryzen 5 7235HS 24GB 512GB SSD RTX3050/6GB 95W 15.6" Fhd 144Hz W11P Taşınabilir Bilgisayar

Hangi ayarı yaptıysam bir türlü verim alamadım, 90-100 FPS. 50 tane video izledim, yok, arttıramıyorum FPS'yi. Bunun maksimum alabileceği FPS değerleri bu mu? Bir de bilgisayarım Windows 11, Windows 10'a geçsem performansımda bir iyileşme olur mu? Şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkür ediyorum.

Ayarlarınız nedir fotoğraf şeklinde atar mısınız?

Hocam benim cihazım bu 250-300 arası alıyorum.

26.000₺ aldım hocam.

Hocam benim cihazla aynı sanırım nasıl alabiliyorsunuz bu değerleri?

Üstat değerli yorumunuz için teşekkürler CS2 ayallarımım ileteyim?

Oyun ayarları önemli oyunu kaç çözürnülükte kullanıyorsunuz ve grafik bölümünü SS alıp atar mısınız?

26.000₺ aldım hocam.

Evet hocam.

26.000₺ aldım hocam.

4:3 de oynuyorum çözünürlüğü rahatsız olmiyacağın kadar düşür genel her şey orta da gölge en düşük de. Bir de maalesef ki Lenovo'nun kronik sorunu ısınma :D alev alıyor.

Bu işlemci ile bu kadar olabiliyor maalesef, normal değerler.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu işlemci ile bu kadar olabiliyor maalesef, normal değerler.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

very high ayarlarda bu FPS alınyorsa orta ayarlarda 200-300'e çıkar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı