ödüller ve ödüllerin verilmesi.
Madde 53 – (1) ilkokul 4 üncü sınıf ile ortaokul ve imam-hatip ortaokullarının bütün sınıflarında puan ortalaması Türkçe dersinden 55.00, diğer derslerin her birinden 45.00 puandan aşağı olmamak şartı ile tüm derslerin dönem ağırlıklı puan ortalaması 70.00-84.99 olanlar "teşekkür" ek-6, 85.00 puan ve yukarı olanlar "takdir" ek-7 belgesi ile ödüllendirilir.
(2) ilköğretim kurumlarının tüm sınıflarında derslerindeki başarı durumuna bakılmaksızın;
Eğer herhangi bir dersinizin ortalaması 50'nin altında değilse alırsınız. Devamsızlık hakkında pek bir bilgim yok. Ama lisede öyle. 5 günü geçerse lisede takdir veya teşekkür alamıyorsunuz. @LAPSEKİLLİ BIG SMOKE ?Arkadaşlar ortalamam 73.0905 teşekkür belgesi alır mıyım 6. sınıfım ve 10.5 gün devamsızlık var teşekkür belgesi alabilir miyim?
ödüller ve ödüllerin verilmesi.
Madde 53 – (1) ilkokul 4 üncü sınıf ile ortaokul ve imam-hatip ortaokullarının bütün sınıflarında puan ortalaması Türkçe dersinden 55.00, diğer derslerin her birinden 45.00 puandan aşağı olmamak şartı ile tüm derslerin dönem ağırlıklı puan ortalaması 70.00-84.99 olanlar "teşekkür" ek-6, 85.00 puan ve yukarı olanlar "takdir" ek-7 belgesi ile ödüllendirilir.
(2) ilköğretim kurumlarının tüm sınıflarında derslerindeki başarı durumuna bakılmaksızın;
Hocam bilmiyorum ama ben şöyle diyim bende 4.sınifta ortalamam aynıydı ama tessekür aldımArkadaşlar ortalamam 73.0905 teşekkür belgesi alır mıyım 6. sınıfım ve 10.5 gün devamsızlık var teşekkür belgesi alabilir miyim?
Arkadaş ortaokul öğrencisiymiş, belge almak için devamsızlık uygulaması onlarda yok.
Bu şartları sağlıyorsa belge alabilir. Konuya geri dönüşünü bekliyor olacağım.
Teşekkür alabilirsin o zaman. Aklına takılan farklı bir soru var mı? Eğer yoksa da buradaki butona tıklayıp çözüm işaretlemen çok memnun eder
Eki Görüntüle 1416335
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.