Merhaba arkadaşlar 73 bin TL civarında bir bütçem var özelleştirmeler ile böyle bir sistem hazırladım normalde SSD Samsung Pro 2 TB modeli olacaktı ancak stoklar da kalmamış ne zaman geleceği ile ilgili de bir bilgi vermedi GameGaraj bundan kaynaklı HDD ekledim tavsiyesi olan ya da farklı sistem tavsiye edebilecek olabilirse sevinirim.
MIRANA-4080SUPER Powered by Galax temasıyla hazırlanmış sistem tavsiyesidir. GALAX RTX 4080 SUPER ekran kartı ile oluşturulmuştur.
www.gaming.gen.tr
Toplam: 62K Ediyor özelleştirebilirsin.
Anakartını. RAM´ini. SSD´ni. soğutucunu özelleştirebilirsin. RTX 4080 Super iyidir ama istersen "benim parçalarım iyi bilindik parçalar olsun" dersen senin fotoğrafta atmış olduğun sistemi de alabilirsin.
İşlemci ve anakarttan kısıp ekran kartına sadede yüklenmek ne kadar mantıklı Gaming gen de 4080 sistemler var ama bir şeylerden kısmak gerekiyor bütçe doğrultusunda.
İşlemci ve anakarttan kısıp ekran kartına sadede yüklenmek ne kadar mantıklı Gaming gen de 4080 sistemler var ama bir şeylerden kısmak gerekiyor bütçe doğrultusunda.
2K oynayacaksanız işlemcinin çok önemi yok ama elbette örnek vermek gerekirse CS´2yi 4:3 oynuyorsanız tabii ki 4:3 çözünürlükte ekran kartınızı besleyecek bir işlemci almanız gerekir.