B birkangencer Femtopat Katılım 14 Haziran 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2025 #1 İlk dönem matematik ortalamam 37 ama ikinci dönem 57 ve hiçbir dersten kalmayıp toplam ortalamam 73 belge alır mıyım? Sorumlu mu geçiyorum? Meslek lisesindeyim. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Haziran 2025
İlk dönem matematik ortalamam 37 ama ikinci dönem 57 ve hiçbir dersten kalmayıp toplam ortalamam 73 belge alır mıyım? Sorumlu mu geçiyorum? Meslek lisesindeyim.
Çözüm Einstein 14 Haziran 2025 Direkt geçiyorsun. Belge de alabilirsin. Teru dedi: Başka dersten kalmıyorsanız düz geçersiniz. Matematikten 47 aldığınız için belge alamazsınız. Genişletmek için tıkla... Belge alıp almamak o dersin dönem ortalamasına bağlı değil mi?
Direkt geçiyorsun. Belge de alabilirsin. Teru dedi: Başka dersten kalmıyorsanız düz geçersiniz. Matematikten 47 aldığınız için belge alamazsınız. Genişletmek için tıkla... Belge alıp almamak o dersin dönem ortalamasına bağlı değil mi?
KS KS B birkangencer Femtopat Katılım 14 Haziran 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2025 #11 @Einstein kanka emin misin? Çünkü herkes alamazsın diyorlar. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Haziran 2025 Artı 0 Eksi
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.382 Çözümler 563 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2025 #12 birkangencer dedi: @Einstein kanka emin misin çünkü herkes alamazsın diyorlar. Genişletmek için tıkla... Evet. Yönetmelik bilmiyorlar demek ki. Artı 0 Eksi
birkangencer dedi: @Einstein kanka emin misin çünkü herkes alamazsın diyorlar. Genişletmek için tıkla... Evet. Yönetmelik bilmiyorlar demek ki.
KS KS B birkangencer Femtopat Katılım 14 Haziran 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2025 #13 Einstein dedi: Evet. Yönetmelik bilmiyorlar demek ki. Genişletmek için tıkla... Kanka gerçekten sağ ol. Bugün belge aldım, sorumlu olduğum ders yok. Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Evet. Yönetmelik bilmiyorlar demek ki. Genişletmek için tıkla... Kanka gerçekten sağ ol. Bugün belge aldım, sorumlu olduğum ders yok.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.382 Çözümler 563 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2025 #14 birkangencer dedi: Kanka gerçekten sağ ol. Bugün belge aldım, sorumlu olduğum ders yok. Genişletmek için tıkla... Tebrikler hocam. Artı 0 Eksi
birkangencer dedi: Kanka gerçekten sağ ol. Bugün belge aldım, sorumlu olduğum ders yok. Genişletmek için tıkla... Tebrikler hocam.