Sistemi 3 hafta önce aldım ancak birkaç ay öncesinde bu fiyatın bu ekran kartına fazla olduğunu söyleyen çok yorum gördüm. Gerçekten öyle mi? 7300 TL'ye aldım sistemi.(Dolar kuru uçtu tabii.)
Performansa etki etmez ama korumalarin eksikliginden ve icindeki bilesenlerin kalitesizliginden oturu herhangi elektrik kesintisinde, voltaj dalgalanmasinda sistemi sıkıntıya sokabilir/sisteme zarar verebilir. Bu yuzden elinizi cabuk tutun.
Sistemi 3 hafta önce aldım ancak birkaç ay öncesinde bu fiyatın bu ekran kartına fazla olduğunu söyleyen çok yorum gördüm. Gerçekten öyle mi? 7300 TL'ye aldım sistemi.(Dolar kuru uçtu tabii.)
Yaşatmaz,hem işlemciyi hem ekran kartını tam yüke sokmadığın sürece rahat besler.Ama o durumda bile güç yeterli gelebilir.PSU'nun verimliliginei,korumalarına bakmadım ama powerboost güven vermedi hiç.
Performansa etki etmez ama korumalarin eksikliginden ve icindeki bilesenlerin kalitesizliginden oturu herhangi elektrik kesintisinde, voltaj dalgalanmasinda sistemi sıkıntıya sokabilir/sisteme zarar verebilir. Bu yuzden elinizi cabuk tutun.
High Power Simplicity 700W 80+ 52.5A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 700W 80+ Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 700W 80+ Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce GTX 1080Ti gibi yeni nesil ekran kartları ve Intel/AMD işlemcileri...