7300 TL, RX 5600 XT sistem için fazla mı?

takaSh1

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
s
Sistemi 3 hafta önce aldım ancak birkaç ay öncesinde bu fiyatın bu ekran kartına fazla olduğunu söyleyen çok yorum gördüm. Gerçekten öyle mi? 7300 TL'ye aldım sistemi.(Dolar kuru uçtu tabii.)

Sistem:
Power Boost VK-P1900B 500W.
Gigabyte RX 5600 XT Gaming OC.
AMD Ryzen 5 3600.
ASUS TUF B450M-PLUS GAMING.
Neo Forza 8 GB 3000 MHz DDR4(2X)
Crucial 500 GB P2 CT500P2SSD8 M.2 PCI-Express 3.0 SSD.
Seagate 3.5" Barracuda ST1000DM010 SATA 3.0 7200 RPM HDD.

Evet sistemi hazır aldım .Buraya sormuştum arkadaşlarda PSU'nun değişmesi gerektiğini söyledi ilk fırsatta değiştiricem .

Hayırlı olsun.PSU'nun ismi cismi kaliteli birşey olsaydı bile güç olarak sınırda seçmişssin derdim.Ben bu sistemi o PSU ya emanet etmezdim sanırım

O PSU'yu secerek 3600 ve 5600 XT'ye cok buyuk ayip etmissiniz gercekten. Neyse olan olmus artik. Mumkunse en kisa zamanda kaliteli bir PSU alin.
Bu PSU performansa ciddi bir kayıp yaşatır mı ?

Performansa etki etmez ama korumalarin eksikliginden ve icindeki bilesenlerin kalitesizliginden oturu herhangi elektrik kesintisinde, voltaj dalgalanmasinda sistemi sıkıntıya sokabilir/sisteme zarar verebilir. Bu yuzden elinizi cabuk tutun.

En kısa zamanda PSU'yu değiştirin.
Bomba taşıyorsunuz.

Yaşatmaz,hem işlemciyi hem ekran kartını tam yüke sokmadığın sürece rahat besler.Ama o durumda bile güç yeterli gelebilir.PSU'nun verimliliginei,korumalarına bakmadım ama powerboost güven vermedi hiç.

Performansa etki etmez ama korumalarin eksikliginden ve icindeki bilesenlerin kalitesizliginden oturu herhangi elektrik kesintisinde, voltaj dalgalanmasinda sistemi sıkıntıya sokabilir/sisteme zarar verebilir. Bu yuzden elinizi cabuk tutun.
Anladım teşekkür ederim. Bu PSU'yu düşünüyorum şu anda. Daha uygun fiyata önerebileceğiniz bir şey var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…