B BarisOzturk99 Decapat Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 4 4 Temmuz 2018 #1 Şöyle bir sistem oluşturdum, eğer herhangi bir sıkıntılı parçası yoksa hemen sipariş vereceğim. Önerileriniz için teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Temmuz 2018
Şöyle bir sistem oluşturdum, eğer herhangi bir sıkıntılı parçası yoksa hemen sipariş vereceğim. Önerileriniz için teşekkürler.
BlackKeyboard Hectopat Katılım 19 Mayıs 2018 Mesajlar 247 5 Temmuz 2018 #2 Ss BarisOzturk99 dedi: Şöyle bir sistem oluşturdum, eğer herhangi bir sıkıntılı parçası yoksa hemen sipariş vereceğim. Önerileriniz için teşekkürler. Eki Görüntüle 312315 Genişletmek için tıkla... Ssd ve harddiski düzeltin derim harddisk olarak seagate ya da wd ssd olarak samsung 860 evo alın iyi günler.
Ss BarisOzturk99 dedi: Şöyle bir sistem oluşturdum, eğer herhangi bir sıkıntılı parçası yoksa hemen sipariş vereceğim. Önerileriniz için teşekkürler. Eki Görüntüle 312315 Genişletmek için tıkla... Ssd ve harddiski düzeltin derim harddisk olarak seagate ya da wd ssd olarak samsung 860 evo alın iyi günler.
D DENlZ Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2018 Mesajlar 1.925 Makaleler 7 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2018 #3 Bence harika olmuş. Sistemi olduğu gibi sipariş verebilirsiniz.