Arkadaşıma bir sistem topladım ve topladığım sistemi eke koydum. Size zahmet bir uyumsuzluğu falan var mı diye kontrol eder misiniz? Aynı fiyata Vatan Bilgisayar üzerinden daha iyi bir sistem toplayabilirseniz paylaşmanızı rica ederim. Fiyata klavye mouse ve kulaklık dahil değil.
Aoc 22v2q gaming monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Aoc 22v2q gaming monitör kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleri ile sadece Vatan Bilgisayar'da. Satın Al.
www.vatanbilgisayar.com
Benim önerim: X2 RAM yap ve ekran kartını GTX 1660 Ti Palit ile değiştir.
MSI H410M-A PRO Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz Zalman ZM550-GVII 550 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zalman ZM550-GVII 550 W Power Supply özelliklerini incele, 1.151,67 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Patriot 480 GB Burst PBU480GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz LG 24ML600M 23.8" 5ms Full HD Freesync IPS Monitör fiyatlarını Akakçe ile takip et! LG 24ML600M 23.8" 5ms Full HD Freesync IPS Monitör özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
Yorumlarınız için teşekkür ederim ama arkadaş vatan bilgisayardan toplamaya kararlı. Ben baya uğraştım fakat vatan bilgisayar üzerinden daha ucuzunu elde edemedim. Eğer yapabilen varsa paylaşabilir mi?
@BerkayZ87 senin attığın ürünleri göstereceğim sağol.
LG 23.6" 24GL650-B TN 1 Ms Full HD HDMIX2 DP 144HZ FreeSync™ Oyun Monitörü fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da