Staylezz Centipat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 186 19 Ağustos 2020 #1 Buradaki sistemi R5 3600 600W+80 olarak almayı düşünüyorum sizce alınır mı? Monitörü çok sevmedim ama alınabilir gibi duruyor sizce? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 19 Ağustos 2020
Buradaki sistemi R5 3600 600W+80 olarak almayı düşünüyorum sizce alınır mı? Monitörü çok sevmedim ama alınabilir gibi duruyor sizce? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
kharis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 1.048 Çözümler 3 Yer Erzurum Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2020 #2 Hocam link gelmemiş tekrar atar mısınız?
Staylezz Centipat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 186 19 Ağustos 2020 #3 kharis dedi: Hocam link gelmemiş tekrar atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yine olmazsa cihaz tv 6000tl pc toplama videosunu açınız.
kharis dedi: Hocam link gelmemiş tekrar atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yine olmazsa cihaz tv 6000tl pc toplama videosunu açınız.