Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 21 Mart 2020 #11 Aorus Pro modeli diğer rakiplerine göre daha fazla ısınıyor diye hatırlıyorum ama hazır sistem olduğu için alternatifi yok sanırım.
Aorus Pro modeli diğer rakiplerine göre daha fazla ısınıyor diye hatırlıyorum ama hazır sistem olduğu için alternatifi yok sanırım.
EmperoX Hectopat Katılım 21 Mart 2020 Mesajlar 172 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Mart 2020 #12 Sylveon dedi: Aorus Pro modeli diğer rakiplerine göre daha fazla ısınıyor diye hatırlıyorum ama hazır sistem olduğu için alternatifi yok sanırım. Genişletmek için tıkla... 1 kaç alternatif daha var Sylveon dedi: Aorus Pro modeli diğer rakiplerine göre daha fazla ısınıyor diye hatırlıyorum ama hazır sistem olduğu için alternatifi yok sanırım. Genişletmek için tıkla... Alternatifler bunlar Dosya Ekleri IMG_20200321_150640.jpg 164,3 KB · Görüntüleme: 37
Sylveon dedi: Aorus Pro modeli diğer rakiplerine göre daha fazla ısınıyor diye hatırlıyorum ama hazır sistem olduğu için alternatifi yok sanırım. Genişletmek için tıkla... 1 kaç alternatif daha var Sylveon dedi: Aorus Pro modeli diğer rakiplerine göre daha fazla ısınıyor diye hatırlıyorum ama hazır sistem olduğu için alternatifi yok sanırım. Genişletmek için tıkla... Alternatifler bunlar