74 TL'ye ETS2 alınır mı?

Bu fiyata alınır mı?

• Oy verenlerin toplamı
    28

Basic human

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ7 13700h
4060 laptop
1tb ssd
64gb ram
Meslek
Grafik tasarımcı
Ekran kartı
RTX 4060
İşlemci
13700H
Şu anda Steam'de ETS 2 %75 indirimle 74,75 TL'ye satılıyor. Ben de dolar bazlı fiyatlanmaya geçmeden alayım diyorum ama ETS 2'yi sonradan Epic benzeri kuruluşlardan ücretsiz veya herhangi bir yerden şu anki fiyatından daha ucuza bulma ihtimalim var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
DLC'siz tadı çıkmıyor ama fiyatı ucuz ve Steam dolara geçince çok aşırı pahalanacak alabiliyorsanız tüm harita DLC'leri ile alın.
DLC'siz 500 saat korsan şekildede 300 saate yakın oynama sürem var. Haritayı tamamlamak zaten bu kadar sürüyor.

Şu anda Steam'de ETS 2 %75 indirimle 74,75 TL'ye satılıyor. Ben de dolar bazlı fiyatlanmaya geçmeden alayım diyorum ama ETS 2'yi sonradan Epic benzeri kuruluşlardan ücretsiz veya herhangi bir yerden şu anki fiyatından daha ucuza bulma ihtimalim var mı?

İyi günler hocam ben dün aldım indirdim 10 dk oynadım iade ettim. Çünkü bana göre 75 TL bu oyuna gerçekten fazla bir fiyat. Önceden 5-10 TL iken alınırdı fakat şu an 75 TL fazla. Ama eğer siz ben tır oyunlarına meraklıyım diyorsanız son fırsatı kaçırmayın derim yoksa 300TL'nin üstüne çıkacak.

İyi günler hocam ben dün aldım indirdim 10 dk oynadım iade ettim. Çünkü bana göre 75 TL bu oyuna gerçekten fazla bir fiyat. Önceden 5-10 TL iken alınırdı fakat şu an 75 TL fazla. Ama eğer siz ben tır oyunlarına meraklıyım diyorsanız son fırsatı kaçırmayın derim yoksa 300TL'nin üstüne çıkacak.
Hakettiği fiyat bu aslında ama DLC'ler ile pahalı oluyor.

Hakettiği fiyat bu aslında ama DLC'ler ile pahalı oluyor.

Olabilir fakat bana göre bir oyun değil o yüzden kendi fikrim olarak ben vermem bu parayı. Ama dediğim gibi eğer meraklıysa böyle işlere, son fırsatı kaçırmaması lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı