7400 TL Teknobiyotik'ten sistem toplama

Kingoangs

Kilopat
Merhabalar gelecek hafta sistem satın almayı düşünüyorum. Bu sistemi sadece Teknobiyotik'ten toplama kararı aldım. Monitör dahil bütçem 7000-7400 TL arası. Bu sistemi toplama amacım oyun oynamak. Güncel oyunları rahatlıkla oynayabileceğim güzel bir sistem toplarsanız sevinirim. Sadece Teknobiyotik'ten toplayın lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:

Teknobiyotik sorunlu bir site efendim çoğu kullanıcı şikayet ediyor biraz araştırın görürsünüz.

Peki tavsiye edebileceğiniz başka site ne vardır ?? Tek bir siteden toplamayı düşünüyorum bu arada.

Teknobiyotik'in nesi kötü? Teknobiyotik kötü diyip Vatan Bilgisayar önermek. İronidir umarım.

Adata ssd yerine 970 evo kullanıldı bu sistemde o ssd ile bu ssd arasında 4-5 kat fark var
R5 1500x ile R3 1300x arasında 4-5 kat fark var. Arkadaş FPS i SSD den almayacak. SSD değiştirebilir isterse.
Ve önerdiğin ekran kartı mini model. Manli'de ise 3 fan bulunuyor. Daha saymak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…