7400 TL XFX RX 6650 XT alınır mı?

Mehmet İnan

Kilopat
En son 6,5 yıl önce GTX 1060 ekran kartı satın almıştım ve o günden beri ekran kartlarını takip etmiyorum. 1060'ın artık yetersiz gelmesi ile birlikte emekli etmeye karar verdim. Kendim biraz araştırma yaptım ve 7400 liraya XFX Speedster MERC RX 6650 XT modelini buldum. RX 6650 XT zaten fiyat performans olarak çok uygun görünüyor ama XFX'in tepe modelinin bile bu kadar uygun fiyatlı olmasının sebebi nedir? Diğer markalardan kalite olarak daha mı düşük yoksa böyle mi denk geldi. Onun haricinde bu fiyat bandında ekran kartları ile alakalı söyleyeceğiniz ve tavsiye edeceğiniz her şey çok yardımcı olur.

Son düzenleme:
Alinabilir, ama bunu alabiliyorsaniz bu cok daha iyi.

Hocam karşılaştırma videolarında aralarındaki fark 1-2 fps olarak gözüküyor. Aynı model(speedster swft) 6650 XT ile aralarında 700 lira fark var. 700 lira fark ile 1 fps dışında ne vaat ediyor 7600.

Hocam karşılaştırma videolarında aralarındaki fark 1-2 FPS olarak gözüküyor. Aynı model(speedster SWFT) 6650 XT ile aralarında 700 lira fark var. 700 lira fark ile 1 FPS dışında ne vadediyor 7600.

Daha iyi FSR kare olusturma performansi. Cok onemli bir fark bu. Haberin olsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı