7400 TL'ye I5 8500 ve GTX 1060'lı PC Toplama

Yakupbozzkurt

Decapat
Arkadaslar Vatan Bilgisayar'da 7400 TL bütçe ile bir sistem topladık. Sizin tavsiye ettiğiniz başka bir şey var mı? Sistem iyi mi?

• Harddisk: 1TB harddisk
  • SSD: 240 GB
  • İşlemci: İntel i5 8500 3.0GHz 9MB Önbellek
  • Sıvı soğutma: CoolerMaster Masterliquid Lite 120mm
  • Anakart: Asus TUF Z370 Plus Gaming V.2 DDR4 4000MHz(OC) RGB
  • RAM: Kingston HyperX Fury Black 16 GB DDR4 2400MHz
  • Ekran kartı: MSI Geforce GTX 1060 Armor 6 GB (OC) GDDR5 192 Bit DX12
  • Kasa: Xigmatek Astro 650W 80 Plus 4 adet RGB LED Fanlı USB3.0 Temper Camlı Kasa

Son düzenleyen: Moderatör:
  1. Çarpan kilidi kapalı bir işlemci alacaksanız Z serisi anakart almanın mantığı yok.
  2. 120mm'lik radyatörlü sıvı soğutmaları fazla önermiyoruz, onun yerine giriş seviyesi bir hava soğutma yeterli olur veya masraftan kaçınıp stokla da yetinebilirsiniz.
Size tavsiyem o seviye işlemcilerde AMD tarafına yönelmeniz, daha iyi alternatifler var. @Oreki müsait olursa size yardımcı olabilir.

Teşekkürler

Ekran kartında, Armor yerine Gaming X modelini tercih etmenizi öneririm. Bu arada kasadaki güç kaynağının Bronz, Silver, Gold gibi bir sertifikası var mı? Bende o kasayı almayı düşünüyorum.

Eğer bir yerden öğrenme şansınız olursa beni buradan bilgilendirirseniz sevinirim.
Tabiki
Sistemde değişiklik yaptım sıvı soğutmayı çıkardım işlemciyi i5 8600k yaptım güçlü bir anakart seçtim ki ilerde ekran kartını da değiştiricem iyi bir sıvı soğutma da ekleyebilirim 1 sene böyle kullanırım bence şuan sistem iyi bütçeyi de aşmadık siz ne düşünuyorsunuz ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…