740M Assasin`s Creed Unity Performansı

Avastxp

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarın parçaları:
  • İntel Core i5 3337U
  • 4GB RAM 1600 MHz
  • Nvidia GeForce 740M 64bit 1GB
Sizce 4GB RAM takviyesi yapsam sizce oyunu en düşük ayarlarda oynayabilir miyim?

Takviye ile oynanabilir düzeyde düşük çözünürlükte açabilir belki videolar mevcut fakat oyun çıktığında çok daha güçlü Gtx serisi mobil ekran kartlarında dahi sorun çıkartmıştı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Birileri daha bir net cevap verebilir mi?
Çünkü gösterdiğiniz videodaki ekran kart 2gb veya 124 bit olabilir bendeki 64 bit ve 1 gb.
Lütfen birileri daha net bir cevap versin :)

Lütfen birisi cevap verebilir mi?
Gerçekten ihtiyacım var :)

Lütfen birisi cevap versin ona göre ram takviyesi düşünüyorum

Takviye ile oynanabilir düzeyde düşük çözünürlükte açabilir belki videolar mevcut fakat oyun çıktığında çok daha güçlü Gtx serisi mobil ekran kartlarında dahi sorun çıkartmıştı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Dostum düzgün bir cevap verebilir misin ?

Verdiğim cevap oldukça düzgündü. Anlamadıysanız şöyle ayrıntılı olarak açıklıyım. Oyun mobil ekran kartlı sistemlerde çalışabilir fakat resmi olarak desteklemiyor gözüküyor. Ayrıca sistem gereksinimlerine göre 6 GB bellek gerekiyor. Yani oyunu oynayabilmek için zaten ram takviyesi şart. Ekran kartı konusunda ise videodaki kişinin bilgisayarı Lenovo Z510, benim bilgisayarım ise Z500 benim ekran kartım 2 GB ve 64 bit. Büyük ihtimal adamın ekran kartı da 64 bit. Lenovo GT 740M sistemlerinde hep 64 bit kullandı bildiğim kadarı ile. Aşağıdaki video da sistemini yazmış ve ekran kartının 64 bit olduğunu yazmış. @Avastxp

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı