740M ekran kartlı sistemin tam model ismi nasıl bulunur?

Just a Minute

Hectopat
Yer
Düzce
Daha fazla  
Arkadaşlar 8-9 yıllık bir laptop kullanıyorum. ASUS marka bir Ultrabook. Laptopun üstünde GeForce 740M ekran kartının çıkartması var ama DxDiag bakınca Intel HD ile karşılaşıyorum. Size 2 sorum var 1. laptopum çok eski olduğu için tam ismini bilmiyorum modelin tam adını nasıl bulabilirim? 2. harici ekran kartını CPU-Z baktığımdada göremedim olmayan bir şeyin logosunun koyulacağını düşünmüyorum harici ekran kartı konusunda yardım edebilir misiniz?

Laptoplar'da 2 tane ekran kartı oluyor. Biri Intel biri Nvidia. CPU-Z 'den ise ek teki gibi bakabilirsiniz.

Dosya Ekleri

• Adsı2z.png
    23,1 KB · Görüntüleme: 48
  • Adsız.png
    20,6 KB · Görüntüleme: 30
Laptoplar'da 2 tane ekran kartı oluyor. Biri Intel biri Nvidia. CPU-Z 'den ise ek teki gibi bakabilirsiniz.
İşte o 2. Sekme yok. Ayarlardan Görüntü Bağdaştırıcıları gibi bir şey vardı oradana da baktım orada da gözükmüyor.

Bi keresinde bende de olmuştu. Algılamamıştı. Laptopun arkasını açtım kablolara biraz bastırdım. Düzelmişti. Algılama sorunu olmuş olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…