5 517298 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 18.749 Çözümler 79 4 Mayıs 2022 #21 lusie dedi: Hocam bunları oynayacagım GTA 5 Valorant CS:GO aktif olarak onun dışında oynamam. Hocam sizce almalı mıyım işimi görür mü oynacağım oyunları yazdım. Genişletmek için tıkla... Al gitsin güzel bir sistem oynayacağınız oyunlarda fazlası ile iş görür.
lusie dedi: Hocam bunları oynayacagım GTA 5 Valorant CS:GO aktif olarak onun dışında oynamam. Hocam sizce almalı mıyım işimi görür mü oynacağım oyunları yazdım. Genişletmek için tıkla... Al gitsin güzel bir sistem oynayacağınız oyunlarda fazlası ile iş görür.
lusie Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.700 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2022 #22 517298 dedi: Al gitsin güzel bir sistem oynayacağınız oyunlarda fazlası ile iş görür. Genişletmek için tıkla... Hocam size güvenip alacağım pazartesi günü yardımın için teşekkür ederim.
517298 dedi: Al gitsin güzel bir sistem oynayacağınız oyunlarda fazlası ile iş görür. Genişletmek için tıkla... Hocam size güvenip alacağım pazartesi günü yardımın için teşekkür ederim.
dezien Femtopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 27 4 Haziran 2022 #23 lusie dedi: Hocam size güvenip alacağım pazartesi günü yardımın için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Şu an kullanıyor musun bende almayı düşünüyorum.
lusie dedi: Hocam size güvenip alacağım pazartesi günü yardımın için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Şu an kullanıyor musun bende almayı düşünüyorum.
lusie Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.700 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2022 #24 dezien dedi: Şu an kullanıyor musun bende almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam kendim topladım ekran kartım kaldı ama bu sistemi alamadım kaçırdım indirimi.
dezien dedi: Şu an kullanıyor musun bende almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam kendim topladım ekran kartım kaldı ama bu sistemi alamadım kaçırdım indirimi.
dezien Femtopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 27 4 Haziran 2022 #25 lusie dedi: Hocam kendim topladım ekran kartım kaldı ama bu sistemi alamadım kaçırdım indirimi. Genişletmek için tıkla... Şu an fiyatı 9.799TL sizce hala alınır mı?
lusie dedi: Hocam kendim topladım ekran kartım kaldı ama bu sistemi alamadım kaçırdım indirimi. Genişletmek için tıkla... Şu an fiyatı 9.799TL sizce hala alınır mı?
lusie Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.700 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2022 #26 dezien dedi: Şu an fiyatı 9.799TL sizce hala alınır mı? Genişletmek için tıkla... Alınmaz