75.000 TL 4K monitör dahil sistem önerisi

Bütçe
75.000 TL

Bnb.Phantom

Hectopat
Daha fazla  
75.000 TL'ye 4K monitör dahil, 4K'da destekleyebilecek ekran kartını da içerecek bir sistem önerisi yapar mısınız? Bundan önce 25.000 TL'ye taksitle bilgisayar alıp o kadar etmediğini öğrenince para iadesi almıştım.

Hocam 80.000’e zorlayabilirim yani bir baksak yine nasıl olur?
Hocam baktığım kadarıyla söyledim zaten, ortadaki sistemler bunlar, 4080 ve 4090 hazır sistemler bütçenizi tek başına aşıyor. 100 bin üstüne dahi çıkıyor.
4070 ti superli bir sistem alsanız 4K da verimli olmaz, yeni çıkan oyunlar içinde olmaz. DLSS ile yine stabil FPS ler yakalarsınız ama dediğim gibi 4K bir sistem dizmiş olmazsınız. Bana kalırsa illa 4K olsun demezseniz gayet güzel bir bütçeniz var 2K sistem dizin monitörle birlikte. Sadece oyun istiyorsanız 4K güzel bir TV Ve Konsolda düşünebilirsiniz.

4K için bu bütçede ideal olduğunu düşündüğüm sistem bu şekilde. Yeni oyunlarda fullün fullü ayarlarda olmaz ama bir tık altında ve gelişen teknolojiyle beraber memnun edecektir. Competitive oyun değilse FPS takıntısı da yapmamak lazım. 60'ın üstünde kalsın bizim için yeterli aslında.

Toplam: 82.406₺

Bu kadar para vermişken kasa ve PSU'dan kısmak olmaz diye düşünüyorum. Monitör konusunda çok bilgim yok sık önerildiğini gördüğüm bir monitör. Belki araştırılırsa daha uyguna bulunabilir, bilmiyorum.

Hocam baktığım kadarıyla söyledim zaten, ortadaki sistemler bunlar, 4080 ve 4090 hazır sistemler bütçenizi tek başına aşıyor. 100 bin üstüne dahi çıkıyor.
4070 ti superli bir sistem alsanız 4K da verimli olmaz, yeni çıkan oyunlar içinde olmaz. DLSS ile yine stabil FPS ler yakalarsınız ama dediğim gibi 4K bir sistem dizmiş olmazsınız. Bana kalırsa illa 4K olsun demezseniz gayet güzel bir bütçeniz var 2K sistem dizin monitörle birlikte. Sadece oyun istiyorsanız 4K güzel bir TV Ve Konsolda düşünebilirsiniz.
Hocam peki tüm oyunlarda sağlam fps sağlayabilecek hangi GPU’yu önerirsiniz AMD veya Nvidia’dan?

Hocam peki tüm oyunlarda sağlam fps sağlayabilecek hangi GPU’yu önerirsiniz AMD veya Nvidia’dan?
Hocam 4K için RTX 4080,4090 aşağısı kurtarmaz DLSS ile bi nebze FPS artışı olur fakat stabil değerler elde edemezsiniz. 2K içinse RTX 4060 Tİ,4070 ideal fakat RTX 4060 Tİ VRAM sorun yaratabilir.

Son düzenleme:
Hocam 4K için RTX 4080,4090 aşağısı kurtarmaz DLSS ile bi nebze FPS artışı olur fakat stabil değerler elde edemezsiniz. 2K içinse RTX 4060 Tİ,4070 ideal fakat RTX 4060 Tİ VRAM sorun yaratabilir.
Doğru ben de 4070 S var galax. 2K için çok iyi ama 4K çoook zor.

4070 Ti superli bir sistem alsanız 4K da verimli olmaz, yeni çıkan oyunlar içinde olmaz. DLSS ile yine stabil FPS'ler yakalarsınız ama dediğim gibi 4K bir sistem dizmiş olmazsınız. Bana kalırsa illa 4K olsun demezseniz gayet güzel bir bütçeniz var 2K sistem dizin monitörle birlikte. Sadece oyun istiyorsanız 4K güzel bir TV Ve Konsolda düşünebilirsiniz.

Hocama katılıyorum. Bu bütçede alınabilecek bir sistem rahatlıkla 2K da kurtarır her oyunu değil ama bazı oyunları da 4K DLSS ile üzmez.

Benim görüşüm bu sistem alınabilir.

RAM'i Corsair 2x16 SSD'yi de Pro nh 2TB yapabilirsin.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı