K Kaan Diktaş Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 13.613 Çözümler 31 Yer İstanbul 31 Mart 2024 #11 nurullah2546542 dedi: Hocam yeni gördüm kendi aldığım bir sistemi atıyorum gayet iyi 2K'da ama 4K'da pek de iyi sayılmaz. - İncehesap PC Toplama Sihirbazıyla topladığım sisteme göz at! Genişletmek için tıkla... Bu fiyata bu toplama alınmaz.
nurullah2546542 dedi: Hocam yeni gördüm kendi aldığım bir sistemi atıyorum gayet iyi 2K'da ama 4K'da pek de iyi sayılmaz. - İncehesap PC Toplama Sihirbazıyla topladığım sisteme göz at! Genişletmek için tıkla... Bu fiyata bu toplama alınmaz.
Bnb.Phantom Hectopat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2024 #12 Kaan Diktaş dedi: Bu fiyata bu toplama alınmaz. Genişletmek için tıkla... En çok iyisi nasıl olur peki hocam? Kaan Diktaş dedi: Bu fiyata bu toplama alınmaz. Genişletmek için tıkla... Birde anlık olarak size ulaşabileceğim bir yer var mı çünkü direkt siteden almayacağım bilgisayarcıdan alacağım alırken size ulaşabilmem iyi olur.
Kaan Diktaş dedi: Bu fiyata bu toplama alınmaz. Genişletmek için tıkla... En çok iyisi nasıl olur peki hocam? Kaan Diktaş dedi: Bu fiyata bu toplama alınmaz. Genişletmek için tıkla... Birde anlık olarak size ulaşabileceğim bir yer var mı çünkü direkt siteden almayacağım bilgisayarcıdan alacağım alırken size ulaşabilmem iyi olur.
K Kaan Diktaş Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 13.613 Çözümler 31 Yer İstanbul 31 Mart 2024 #13 Bnb.Phantom dedi: En çok iyisi nasıl olur peki hocam? Bir de anlık olarak size ulaşabileceğim bir yer var mı çünkü direkt siteden almayacağım bilgisayarcıdan alacağım alırken size ulaşabilmem iyi olur. Genişletmek için tıkla... Özelden yardımlaşmak yasak. CS relboron hocamın attığı sistem ya da benim attığım hazır sistem alınabilir gibi duruyor.
Bnb.Phantom dedi: En çok iyisi nasıl olur peki hocam? Bir de anlık olarak size ulaşabileceğim bir yer var mı çünkü direkt siteden almayacağım bilgisayarcıdan alacağım alırken size ulaşabilmem iyi olur. Genişletmek için tıkla... Özelden yardımlaşmak yasak. CS relboron hocamın attığı sistem ya da benim attığım hazır sistem alınabilir gibi duruyor.