75.000 TL bütçe 7800x3D ve 4070 Ti Super için anakart önerisi

Bütçe
75k

faster1

Decapat
Daha fazla  
Anakart
ASRock X670E PG Lightning 7200mhz(OC) RGB M.2 AM5
Son düzenleyen: Moderatör:
PC toplamayi cok bilmiyorum oyunlarda rahat olayim diyorum biraz zamanla oturtmaya calisiyorum bilgileri fakat sistemim de rahat olsun istiyorum sistem onerisi yapabilirseniz güzel olabilir şu son 1 haftadir kafam hep sistemlerde ve forumlarda.

PC toplamayi cok bilmiyorum oyunlarda rahat olayim diyorum biraz zamanla oturtmaya calisiyorum bilgileri fakat sistemim de rahat olsun istiyorum sistem onerisi yapabilirseniz güzel olabilir şu son 1 haftadir kafam hep sistemlerde ve forumlarda.
Kasanız ve güç kaynağınız var mı? Bu 75K içine hangi parçalar eklenecek?

Kasanız ve güç kaynağınız var mı? Bu 75K içine hangi parçalar eklenecek?

75'in içinde sadece ekran karti ve işlemci var geriye kalan parçalar eklenmedi çok kararsiz kalıyorum iyi parçalar da sıkıştırmak istiyorum ama bütçeyi 80'e yuvarlamak zorunda kalabilirim
NVIDIA AMD harici dusunmuyorum hocam bu arada

75'in içinde sadece ekran karti ve işlemci var geriye kalan parçalar eklenmedi çok kararsiz kalıyorum iyi parçalar da sıkıştırmak istiyorum ama bütçeyi 80'e yuvarlamak zorunda kalabilirim
Bu bütçelere hazır sistem bulabilirsiniz ya da tüm parçaları kendiniz seçerek OEM toplayabilirsiniz.

Bana maksimum bütçe sunarsanız bakalım.

Bu bütçelere hazır sistem bulabilirsiniz ya da tüm parçaları kendiniz seçerek OEM toplayabilirsiniz.

Bana maksimum bütçe sunarsanız bakalım.

Bütçe duz 80 belki kusurati cikarabilirseniz olabilir 81
Hocam aklımda hazir sistemler var zaten ama ya RAM'leri 16 kalıyor 80'i geciyor ya da bir parcasi verimsiz kalıyor gibime geliyor örneğin. Bahsettigimiz ekran karti ve işlemciye 16 RAM 256 GB SSD koymus

Aşağıdaki OEM sistemi tercih edebilirsiniz.

AMD Ryzen 5 7600X3D / AMD Ryzen 7 7800X3D
Asus Tuf Gaming B650M-E Wi-Fi
Galax RTX 4070 TI Super SG
Patriot Viper Venom RGB 32 GB (2x16) 6000 MHz CL36
Kingston Renegade PCI-Express 4.0 1 TB
Enermax Liqmaxflo ELC-LMF360T-ARGB 360 mm
Bitfenix BFG Gold 750W 80+ Gold
NZXT H7 Flow 2024

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…