75.000 TL sistem toplama

Bütçe
75.000 TL

Ladrewest1

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Radeon RX 590
16 GB RAM
Amd Ryzen 5 2600
GIGABYTE B450M S2H
Arkadaşlar, ben şimdi genellikle çok yüksek gereksinimli oyunlar oynuyorum. Red Dead Redemption 2, The Last of Us Part 1-2 gibi oyunlar oynuyorum. 75.000 TL bütçe ile nasıl bir sistem toplayacağıma karar veremedim. Özellikle ekran kartını AMD mi, NVIDIA mı almalıyım konusunda kararsız kaldım. AMD daha ucuz ve daha yüksek performanslı gibi geldi bana, ama yine de kararsız kaldım. Sistem toplamama yardım eder misiniz?

Artık 16GB RAM yetmiyor hiçbir şeye. 32GB yapmakta fayda var.
Aslında bu ekran kartını almak istiyordum ama o zaman işlemciye çok bütçe kalmıyor. Cevabınız için teşekkürler.

Artık 16 GB RAM yetmiyor hiçbir şeye. 32 GB yapmakta fayda var.
Aslında bu ekran kartını almak istiyordum ama o zaman işlemciye çok bütçe kalmıyor. Cevabınız için teşekkürler.

7900XTX çok severim ama böyle bir fiyattayken ben asla tercih etmezdim bir anda fiyatı çok arttı. Ve bunu alırsan işlemci anakart ve diğer parçalar çok da kaliteli olmaz.

Arkadaşlar, ben şimdi genellikle çok yüksek gereksinimli oyunlar oynuyorum. Red Dead Redemption 2, The Last of Us Part 1-2 gibi oyunlar oynuyorum. 75.000 TL bütçe ile nasıl bir sistem toplayacağıma karar veremedim. Özellikle ekran kartını AMD mi, NVIDIA mı almalıyım konusunda kararsız kaldım. AMD daha ucuz ve daha yüksek performanslı gibi geldi bana, ama yine de kararsız kaldım. Sistem toplamama yardım eder misiniz?

AMD alın hocam bazı ekran kartları NVIDIA tarafındakilerden daha iyi daha ucuz olabiliyor.

Aslında bütçeyi 85.000 TL'ye esnetsem,
https://www.akakce.com/islemci/en-u...n-iki-cekirdek-3-70-ghz-fiyati,886166250.html
Bu işlemciyi alsam iyi midir? Çünkü ekran kartı benim için çok önemli. Bunların ikisini alınca geri kalan parçalara 31.000TL'lik bir bütçe kalıyor. Ama işlemciye çok ısınamadım.

Attığım işlemci zaten çok iyi. Ekran kartı da çok güzel bir ekran kartı 7900XT sana fazlasıyla yeter. O işlemci hakkında pek bilgim yok.

Oynadığınız oyunlar AAA oyunlar. Grafik takıntılıysanız Ray Tracing açarım diyorsanız bence Nvidia düşünün. Yerinizde olsam 5070 beklerdim. 5 Mart'ta çıkış yapacak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı