M multivitamin Decapat Katılım 24 Haziran 2023 Mesajlar 107 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #1 Öncelikle selam. Öbür yaz PC toplamayı düşünüyorum. 75 bin bütçem var 2K monitor dahil 6-7 sene götürecek sistem toplar mısınız? Teşekkürler.
Öncelikle selam. Öbür yaz PC toplamayı düşünüyorum. 75 bin bütçem var 2K monitor dahil 6-7 sene götürecek sistem toplar mısınız? Teşekkürler.
S selamdayi Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 2.758 Çözümler 19 Yer İstanbul 28 Ağustos 2023 #2 Bidaki yaza 5 tane yeni işlemci ekran kartı çıkar eğer şu anda almayacaksanız PC toplamak gereksiz.
NotronYıldızı Decapat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #3 Masaüstü Bilgisayar - Bilgisayar Modelleri - n11 Masaüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Masaüstü Bilgisayar çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. m.n11.com
Masaüstü Bilgisayar - Bilgisayar Modelleri - n11 Masaüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Masaüstü Bilgisayar çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. m.n11.com
watnelas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 1.536 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #4 Bir dahaki yaza 1 yıldan fazla var şimdiden PC düşünmek çok saçma.
Ramazan Çapkın Hectopat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 435 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #5 NotronYıldızı dedi: Masaüstü Bilgisayar - Bilgisayar Modelleri - n11 Masaüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Masaüstü Bilgisayar çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. m.n11.com Genişletmek için tıkla... Hocam bütçeyi yanlış görmüş olmalısınız. Yanlış görmediyseniz bu sistemi atmanız için hiçbir sebep yok.
NotronYıldızı dedi: Masaüstü Bilgisayar - Bilgisayar Modelleri - n11 Masaüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Masaüstü Bilgisayar çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. m.n11.com Genişletmek için tıkla... Hocam bütçeyi yanlış görmüş olmalısınız. Yanlış görmediyseniz bu sistemi atmanız için hiçbir sebep yok.
Georgy Zhukov Hectopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 974 Çözümler 1 Yer İzmir 28 Ağustos 2023 #6 multivitamin dedi: Öncelikle selam. Öbür yaz PC toplamayı düşünüyorum. 75 bin bütçem var 2K monitor dahil 6-7 sene götürecek sistem toplar mısınız? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Öbür yaza fiyatlar değişir büyük ihtimal hocam öbür yaz konu açın derim.
multivitamin dedi: Öncelikle selam. Öbür yaz PC toplamayı düşünüyorum. 75 bin bütçem var 2K monitor dahil 6-7 sene götürecek sistem toplar mısınız? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Öbür yaza fiyatlar değişir büyük ihtimal hocam öbür yaz konu açın derim.