75.000TL grafik ve animasyon sistem önerisi

WhoneX

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Grafik ve Web Tasarım
Merhaba monitör ve kasa için 75000TL bütçem var. İyi ve gerçekçi renkleri gösteren bir monitöre ve kasaya ihtiyacım var. Ara sıra oyun oynayıp, günün 7-8 saatiyle de çalışabileceğim bir bilgisayar almak istiyorum. Genelde 3D modelleme, animasyon, grafik ve web tasarım üzerine çalışıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
34 asus led proart olabilir monitör olarak.

Toplam 69.449, 02 TL ediyor bunların toplamı, monitör için @ardacanci hocam bakabilir.

Tercihen İntel işlemci kullanmak istiyorum. Teşekkür ederim

@Saint Lucia Hocam benden daha bilgili tasarım için monitör konusunda.

Önerilen ViewSonic benim de önerimdir. Fakat sistemi aldıktan sonra monitöre ne kadar bütçe kalıyor?
Alternatif sunabiliyor muyuz diye bakacağım.
Oyun da oynanacak mı?
Sıf görsel tasarıma vakit ayıracaksanız ona göre konuşacağım. Biraz konuyu bana açın.
Sistem önerisi yapamam ama monitör için yardımcı olurum.

Hocam benim için önemli olan grafik işlerimi uzun yıllar halledebilmek. Toplam bütçem 70k civarı. Oyun çok önemli değil ama olursa çok iyi olur.

Hocam benim için önemli olan grafik işlerimi uzun yıllar halledebilmek. Toplam bütçem 70k civarı. Oyun çok önemli değil ama olursa çok iyi olur.

İşin içine oyun girince karma kullanıma giden bir kullanıcı oluyorsun.

Grafik işlerin için ViewSonic VP2756-2K Monitör önerim budur. Bu monitörü tasarımla uğraşan herkese öneriyorum ve memnun olmayan yok. Memnun olmama ihtimaliniz de yok. Daha üst modellerinin fiyatı çok uçuk. 20K üzeri.

Karma kullanım için önerim AOC 23.8" Q24G2A/BK 165Hz 1ms(GtG) HDMI DP AdaptiveSync QHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA budur. 24 inç üzerinde 2K görüntüye sahip olduğu için görüntü aşırı net ve aşırı keskin hatlara sahip.

Şu an stokta olmayan ama her an gelebilecek olan ve renk olarak çok başarılı, parlaklık olarak başarılı hem oyuna hem grafik işlerine her alana hizmet edecek MSI 27" G274QPF QD 170Hz 1ms(GtG) HDMI DP HDR400 FreeSync Premium WQHD Rapid IPS Gaming Monitör | ITOPYA bu monitörü öneririm. Asla üzmez. 10K'dı fiyatı. Hızlı geldi hızlı bitti. Takip edilebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…