75.000TL sistem toplama tavsiyesi

Bütçe
75000

grk1501

Decapat
Daha fazla  
Aklımda 4070 Ti S, R7 7800x3D bir hazır sistem almak var bu fiyata GPU NVIDIA olacak şekilde bir sistem toplayabilir miyiz?

Aklımda 4070 Ti S, R7 7800x3D bir hazır sistem almak var bu fiyata GPU NVIDIA olacak şekilde bir sistem toplayabilir miyiz?

7800x3D hazır sistem bulmak çok kolay olmayacak halihazırda zaten çok satılan bir işlemci ve yavaş yavaş stoku tükenecek. Parça parça toplamak daha mantıklı ve ucuza gelecektir.

7800x3D hazır sistem bulmak çok kolay olmayacak halihazırda zaten çok satılan bir işlemci ve yavaş yavaş stoku tükenecek. Parça parça toplamak daha mantıklı ve ucuza gelecektir.

Biliyorum ancak parça parça toplayıp herhangi bir sorun çıktığında tek tek aldığım yerlere ulaşmaktansa direk hazır alıp sorun olursa kolayca çözebilmek istiyorum ve tek tek alıp kuramam herhangi X bir bilgisayarcıya götürmem lazım ve ne yazikki güvenebileceğim bilgisayarcı yok ne yapacakları belli olmaz hiç R7 7800x3D 4070tis sistem bulamaz mıyız?

Gamegaraja karşı biraz mesafeliyim çok fazla çift yönlü eleştiri var piyasa fiyatının altında satılmasıda içimi ürpertiyor var mı bu fiyat bantlarında GameGaraj harici sistem.

Gamegaraja karşı biraz mesafeliyim çok fazla çift yönlü eleştiri var piyasa fiyatının altında satılmasıda içimi ürpertiyor var mı bu fiyat bantlarında GameGaraj harici sistem.
Piyasada her firmada kötü yorum bulursun. Şuan sistem zaten çok ucuz bu fiyata bulmuşken al. Game Garaj'da güvenilir bi site. Şu sistemi bu fiyata bulup ben lacivertini istiyorum demek şuan yaptığın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…