7800x3D hazır sistem bulmak çok kolay olmayacak halihazırda zaten çok satılan bir işlemci ve yavaş yavaş stoku tükenecek. Parça parça toplamak daha mantıklı ve ucuza gelecektir.
7800x3D hazır sistem bulmak çok kolay olmayacak halihazırda zaten çok satılan bir işlemci ve yavaş yavaş stoku tükenecek. Parça parça toplamak daha mantıklı ve ucuza gelecektir.
Biliyorum ancak parça parça toplayıp herhangi bir sorun çıktığında tek tek aldığım yerlere ulaşmaktansa direk hazır alıp sorun olursa kolayca çözebilmek istiyorum ve tek tek alıp kuramam herhangi X bir bilgisayarcıya götürmem lazım ve ne yazikki güvenebileceğim bilgisayarcı yok ne yapacakları belli olmaz hiç R7 7800x3D 4070tis sistem bulamaz mıyız?
Parçaları resimde attıklarım ile değiştir al. İşlemci - RAM ve SSD'yi attıklarımı seç yap 3000TL daha pahalı ama hem 9800x3D hem de RTX 4080 Super oluyor.
Gamegaraja karşı biraz mesafeliyim çok fazla çift yönlü eleştiri var piyasa fiyatının altında satılmasıda içimi ürpertiyor var mı bu fiyat bantlarında GameGaraj harici sistem.
Gamegaraja karşı biraz mesafeliyim çok fazla çift yönlü eleştiri var piyasa fiyatının altında satılmasıda içimi ürpertiyor var mı bu fiyat bantlarında GameGaraj harici sistem.
Piyasada her firmada kötü yorum bulursun. Şuan sistem zaten çok ucuz bu fiyata bulmuşken al. Game Garaj'da güvenilir bi site. Şu sistemi bu fiyata bulup ben lacivertini istiyorum demek şuan yaptığın.