75-100 bin TL arası sistem önerisi

Bütçe
75 - 100 bin TL
Eskiden RTX 3090 50 bin küsur TL diye hatırlıyorum fiyatlarda bir düşme mi oldu? 30 bin TL olması şaşırttı beni daha fazla bekliyordum çünkü.

Mining azaldı ya fiyatlar düştü ki 4000 serisi çıktığı için fiyatların düşmesi normal.

Evet monitöre de ihtiyaç duyuyorum. Eski bilgisayarımdan alabileceğim tek şey şu an kullandığım fare.

Hocam 3 bin liraya ASUS bir monitör 1000 liraya da güzel bir klavye alınır 101 bin lira yapar.

Mining azaldı ya fiyatlar düştü ki 4000 serisi çıktığı için fiyatların düşmesi normal.

Hocam 3 bin liraya ASUS bir monitör 1000 liraya da güzel bir klavye alınır 101 bin lira yapar.

Yazılım geliştirme yaparken çift ekran çok önem arz ediyor. Devamlı ALT + Tab yapmak çok sıkıcı bir hal alıyor belli bir süre sonra.

Ben de çift ekranı masama sığdırma konusunda problem yaşayabilirim düşüncesiyle böyle daha geniş bir ekrana sahip model buldum.

Sizce mantıklı bir seçim olur mu?

Hocam o zaman bilgisayarın zayıflaması gerekir.

Kioxia SSD olarak en iyi markalardan biridir ve Toshiba üretiyordur.

Tamamdır. RTX 4090'ın çıkışının ardından fiyatlarını kontrol edip tekrardan buraya yazacağım. İlginize gerçekten çok teşekkür ederim. Topladığınız sistem için de ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum.

teknobiyotikte listelenmiş 4080. Nvidia'nın sayfasında 19500 diye söylerken teknobiyotikte 29599 tl den satışta. Ben de 40 serisini düşünüyordum fakat kısa zamanda ucuzlamıyacağını geçmişe bakarak karar verdim. 3080 ilk çıktığında 6600 yazıyordu nvidia da vatandaki satış fiyatı ise 9300 civarındaydı. TR ye giren ürün ne hikmetse birden pahalanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…