75-100 TL Klavye Önerisi

SıtkıOnur

Hectopat
Selam arkadaşlar. Bu fiyat aralığında birkaç klavye buldum. Hangisi daha iyi bir seçim olur? Veya sizin bu fiyat aralığında önerebileceğiniz bir klavye var mı? Açıkçası KB-R7 seçeneği eklememdeki tek sebep multimedya tuşları oldu. Şarkı açma kapama durdurma gibi özellikler şu anki klavyemde de mevcut ve olabilirse alacağımda da mevcut olmasını isterim.

İlgilenirsen çok temiz Logitech G103 Satıyorum. Hiç bu saçma markalarla uğraşmazsın gönül rahatlığıyla kullanırsın. Dilersen ilan linkini paylaşabilirim.
Saçma dediğin Bloody B120 ezer G103 klavyeyi. Her iki klavyeyi de kullandım G103 ellerime nasır dikti o kadar sert tuşları. Onunla 75 DKS falan yazıyorsam B120 ile 102 DKS yazıyorum. Yani sırf ürün satmak için bilmediğiniz konulara taş atmayın. Garanti durumu da cabası.

Saçma dediğin Bloody B120 ezer G103 klavyeyi. Her iki klavyeyi de kullandım G103 ellerime nasır dikti o kadar sert tuşları. Onunla 75 DKS falan yazıyorsam B120 ile 102 DKS yazıyorum. Yani sırf ürün satmak için bilmediğiniz konulara taş atmayın. Garanti durumu da cabası.

Arkadaşın koyduğu ürünler Rampage ve benzeri markalar ve üstüne fiyat olarak 75 liraya kadar denilmiş, al bakalim 103'u sıfır 75'e.

Arkadaşın koyduğu ürünler Rampage ve benzeri markalar ve üstüne fiyat olarak 75 liraya kadar denilmiş, al bakalim 103'u sıfır 75'e.
Ne alaka? Hem sen bana bi' ton laf etmiştin ne oldu moderatör mü düzeltti :D Rampage beni ilgilendirmez. Ben Bloody diyorum sen Rampage diyorsun. Zaten G103 üretilmeyen daha üstünde W7 logosu mu ne bulunan çok eski bir klavye. Yazdıkların B120'nin G103'ü ezdiğini de değiştirmez 😉

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı