SheckWes00
Hectopat
Eskiden oluşturduğum konulardan edindiğim bilgilerle birkaç fikir var aklımda ama kararsızım. Özellikle kasa, PSU, soğutucu ve anakartta kararsızım. Bana önerilen parçalar şu şekilde;
GPU: RTX5070 Ti veya 9070XT.
CPU: Ryzen 7 7800x3D ya da Ryzen 7 9700.
Anakart: B650, B850, X870.
SSD: Kingston Renegade 2TB.
Soğutucu?
RAM: Corsair 32 GB(2x16)
Kasa - PSU?
Bunların arasından hangilerini seçmeliyim veya sizin başka önerileriniz var mı?
Eskiden oluşturduğum konulardan edindiğim bilgilerle birkaç fikir var aklımda ama kararsızım. Özellikle kasa, PSU, soğutucu ve anakartta kararsızım. Bana önerilen parçalar şu şekilde;
GPU: RTX5070 Ti veya 9070XT.
CPU: Ryzen 7 7800x3D ya da Ryzen 7 9700.
Anakart: B650, B850, X870.
SSD: Kingston Renegade 2TB.
Soğutucu?
RAM: Corsair 32 GB(2x16)
Kasa - PSU?
Bunların arasından hangilerini seçmeliyim veya sizin başka önerileriniz var mı?
5070 Ti alırsam anakartı yükseltmek mantıklı olur mu? Ayrıca FSP ve Corsair kasaların iyi olduğunu duymuştum. Sizin attığınız mı daha iyi bu markalar mı?Eğer CPU bound oynuyorsanız ekran kartını 5070 Ti yapıp parçaları değiştirebiliriz FPS oyunlarında daha iyi FPS alabilirsiniz.
5070 Ti alırsam anakartı yükseltmek mantıklı olur mu? Ayrıca FSP ve Corsair kasaların iyi olduğunu duymuştum. Sizin attığınız mı daha iyi bu markalar mı?
Hangi parçaları değiştirmem gerektiğini de söyler misiniz rica etsem? Bir de tek tek farklı yerlerden almak yerine MediMarkt'tan ya da İtopya gibi yerlerden alsam olur mu? Montajı tek başıma yapamam çünkü.Attığım anakartta 16 faz var. 5070 Ti alıp CPU yükseltmeniz çok daha iyi olur. Haricinde diğer bileşenler de değişecek zaten.
Hangi parçaları değiştirmem gerektiğini de söyler misiniz rica etsem? Bir de tek tek farklı yerlerden almak yerine MediMarkt'tan ya da İtopya gibi yerlerden alsam olur mu? Montajı tek başıma yapamam çünkü.
Çok sağ olun. Attığınız parçaları tercih edeceğim sanırım ama kasa ve soğutucu da kararsızım hâlâ.Montajı bilen birini çağırıp yaptırmaya çalışın düzgün hazır sistem veya toplayan yer yok fiyat olarak.
www.akakce.com/r/?u=utm_campaign%3Dakakce&yz=45480&v=1.27.8&pr=930654708&vd=795&pg=930654708&z=134Gigabyte B650 Eagle AX AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte B650 Eagle AX AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte B650 Eagle AX AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 6.949,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Toplam 82.5k. Dediğim gibi anakart 16 fazlı gayet iyi bir anakart. Ve böyle 9800x3D gibi güçlü bir işlemci ile sistem çıkıyor.Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 3.319,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Çok sağ olun. Attığınız parçaları tercih edeceğim sanırım ama kasa ve soğutucu da kararsızım hâlâ.
@MelihÖzer Sizin de fikrinizi almak isterim
Çok sağ olun. Attığınız parçaları tercih edeceğim sanırım ama kasa ve soğutucu da kararsızım hâlâ.
@MelihÖzer Sizin de fikrinizi almak isterim
Dediklerinizden yola çıkarak bulduğum bir hazır sisteme eklemeler yaptım ama bazı parçalar yok bu sitede sanırım. Bu şekilde fiyatı 86 bin tutuyor. Sizce iyi mi?Görünüş açısından bakıyorsanız performansdan kısmanıza gerek yok diyeyim.
Bu arada RAM'in stabilite sorunları var haliyle kullanıcı çok olunca şikayet artıyor. İsterseniz 500 600 daha vererek iki tane Goodram alın ya da bunu.
Dediklerinizden yola çıkarak bulduğum bir hazır sisteme eklemeler yaptım ama bazı parçalar yok bu sitede sanırım. Bu şekilde fiyatı 86 bin tutuyor. Sizce iyi mi?Eki Görüntüle 2498336