75 bin TL RTX 4080 sistem toplama

Superx248

Femtopat
Max 75 bin TL'ye RTX 4080, 32 GB RAM ve Ryzen 7 7700X'li sistem toplamak istiyorum. Yardımcı olabilecek var mı?

Son düzenleme:
Bütçen az bi' oynayabilir umarım.

İstersen bahsettiğin diski alıp, soğutucu alabilirsin. Kasanın hava akışı iyi, SE-224- XTS Kurtarabilir. İşlemcinin sıcaklık değerleri için bazı ayarlamalar yapılabilir.

Sıvı soğutucu tercih ediyorum ben daha çok.

Sıvı soğutucu tercih ediyorum ben daha çok.

Sıvı soğutucu alacağım diye diğer bileşenlerden kısmak mantıksız. Ama Bütçeni en az aşan ve alınabilir bu var.

Peki hocam. Fakat ben kasaya RTX 4090 takılabileceğini düşünmüyorum. Açıklamasında RTX 3000 serisi için hazırlandığı yazıyor.

Peki hocam. Fakat ben kasaya RTX 4090 takılabileceğini düşünmüyorum. Açıklamasında RTX 3000 serisi için hazırlandığı yazıyor.

Bu kasaya 400mm takılıyor. Ekran kartın 356mm. Yani sığar. Oraya takılmayın çok.

Bu kasaya 400mm takılıyor. Ekran kartın 356mm. Yani sığar. Oraya takılmayın çok.
Tamam hocam. Teşekkür ederim

Hocam benim bir sorum var. PSU'nun gücü sitede 120W olarak gözüküyor. Eğer öyleyse yetmez ekran kartını ve işlemciyi kullanmaya.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…